filizzx arkadaşlar merhaba özel bi hastanede doğum paketim var doktorum her gittiğimde moralimi bozacak bi şey söyleyip gönderiyor beni. sürekli gerginlikle geçti bütün hamileliğim çok mu geç kaldım bilmiyorum ama değiştirsem mi doktorumu sizce
ogrencianne35 filizzx bende aynı haftalar da doktorumla sorun yaşadım ve değiştirdim iyiki degistirmisim dogumumdan çok çok memnun kaldım mesela ve benim doktorum da sürekli beni geriyordu doçent diye gidiyorduk iyikide bırakmışım
Medilifegun filizzx bence sizi geren doktoru mutlaka değiştirin hamilelikzaten zor birbsurec herseyden nem kapiyoruz korkuyoruz bence doktorun bizleri rahatlatmasi gerekiyor ben doktorumu seçerken tıbbi bilgi tecrübesinin yanında pozitifligine de önem vererek seçim yaptım
MDT filizzx değiştirebilirsin tabi ama değiştirirken eski doktorundan dosyanı da iste. Yeni doktorun için yol gösterici olur
Glbnpk filizzx Bundan önce yapılan tüm testleri ve ultrason sonuçlarını alıp değiştirebilirsiniz. Sizin kendinizi güvende hissetmeniz önemli.
SevdaBati Kesinlikle değiştir sana kasırlı zarar verecek değil tabiki aöa doğum stresi bu sekılde yasanmaz bu haftaya kadae nasıl dayandın
filizzx SevdaBati hep bi şeyler çıktı ertelemem için ama şimdi doğumda da beni germesinden çok korkuyorum açıkçası
filizzx Medilifegun aslında pozitif gibi görünüyor ama her defasında öyle bi şey çıkartıyor ki eve gidince anlıyosunuz olumsuzlukları resmen 🙈
ogrencianne35 filizzx araştırın bana bi arkadaşım önermişti daha ilk hamile kaldigim zaman ben inat edip gitmemiştim keşke o zaman başlasaydım çok pişman oldum şehir değişikliği yapmayı planlıyoruz bir kere daha bebek doğurmaya karar verirsem gene aynı doktor da doğum yapmak için gelip giderim doktoruma 😁
Tazegebe1 filizzx 36. Haftada değiştirdimm pişman değilimm benimde moralimi bozdu gelişim geriliği dedi 3 gün yatırcaz dedi iğne vurcaz vs dedi şimdi 3 kiloya yaklaştı bebeğim
filizzx Tazegebe1 benimkide önden gidiyor diyor kafası çok büyük diyor başka doktorlara gitmek zorunda kaldım orda çok büyük değil dediler sürekli insülin başla ciğer geliştirici vuralım sürekli dışardan çocuğa bişiler yapma peşinde