Minel355 Cigdemmom 32+6 dayım malesef bende öyleyim hatta yattigim yerlerim ağrıyo hararet basiyo dayanamıyorum 🙄🙄
Zeliiiss Cigdemmom bende normalde çok rahattım uyuyordum ama dün gece o kadar çok uykum vardı ki ama sağa sola dön bir türlü sabaha kadar uyuyamadım. İlk defa oluyor bebeğe mi bir şey oldu diye korkmadım değil bu hep böyle mi devam edecek acaba
Ftma1aa Cigdemmom 37+3 bizde sabah beste uyandım gerçi gece boyunca her saniye lavaboya idarara çok sağ sol dönmek bile zorlaştı nefes almayı saymıyorum bile
Cigdemmom Zeliiiss of aynısı işte bende uyku sersemi elim hep karnımda hareket etsin uyuyayım diyorum rahat rahat psikolojikmen çöküş 😅
Zeliiiss Cigdemmom aynen ya psikolojimi bozdum kendi kendimin hareket mi etmiyor acaba diye. bide büyüdü yeri daraldı hareketleri eskisiine göre daha hafif az
Nry0682 Cigdemmom bende uyuyamıyorum 24+6 yım erken başladı benimde sanli gögsüme bi öküz oturmus nefesim cıkmıyo.Uyuyamaıncada tansiyonum yükseliyo napıcam bilmiyorum.
Berraeva Cigdemmom Yatağa gitmek benim için tam bir işkence 🤦 Eşime de diyorum uyumak benim için dinlenmek değil sanki dayak yiyip yataktan kalkıyorum her tarafım ağrıyo ben ki 12lere kadar yatardim ah ahhh🙄😂