Papatya-34 Arkadaşlar sabah kendi ilacımı içicem diye masanın üstündeki eşimin aldığı 100 mg coraspirinden aldım bir tane aç karnına , aranızda aspirin kullanan varmı merak ediyorum doktorumda henüz uyanmadı soramıyorum birşey olur mu
Babymy Papatya-34 ben kullanıyorum kan pıhtılaşması ihtimaline karşı , herhangi bi sorun olacağını sanmıyorum , gebelik tedavisi gören kuzenime her ihtimale karşı bile vermiş doktoru . Bi kereden bişey olmaz diye düşünüyorum sen stres etme yinede bi doktoruna danış.
Mavi34 Papatya-34 sıkıntı olmaz bence. Bende kullanıyorum hatta bir çok gebe tedbir amaclı kullaniyor
Nry0682 Papatya-34 hergün bitane iciyorum kan pıhtılaşması icin.Bitaneden bişey olmaz sanırım kafanızda soru isareti kalırsa doktorunuza bi danısın yada bi eczacıya sorun.
Papatya-34 Babymy teşekkür ederim walla sabah uyku sersemi işe gitmeden alayım dedim sonra bir anda dünyam durdu 😧 ne içtim ben diye
Elcnbykckr Papatya-34 gebelikte kullanılan ilaçların arasında olduğu icin bebeğe zararı olmaz bence korkma bende hergün kullanıyorum ☺️
beybisi26 Papatya-34 aç içme tok içiliyo mideni de mahveder ben her sabah coraspirin akşam da 9 da oksapar iğne vuruluyorum ama tabiki doktoruna danış
Kamile71 Papatya-34 tamam bişey olmaz bizde kullanıyoruz bebeğe zararı yok kan sulandırıcı ayrıca dozuda düşükmus
Cansel0694 Papatya-34 hamileligim basindan beri kan pihtilasmasi ihtimaline karsi onlem amacli gunde bir tane kullanıyorum zararli bisey degil korkmana gerek yok
Emoztrk Papatya-34 bir sorun olmaz canım merak etme gebelikte kullanılan bir ilaç bende gebeliğini ilk dönemlerinde kullandım kan pıhtılaşmasını önlüyor