GncicekM Arkadaşlar ikizlerim için biberonda karar veremedim çokda fikrim yok açıkcası siz hangisinden yanasınız ?
Mumuu GncicekM philips avent kullaniyorum ben cok memnunum. Dr browns bizde daha cok gaz yapti, aventte gaz bile cikarmiyoruz kendi hallediyor
Knber GncicekM ben Avent aldım çokta memnun kalmadım açıkcası emziğini ağzına almadı biberon kapağı tık tık atıyor ikinci bebeğime gebeyim tekrar tercih etmiycem 🙄
GncicekM Mumuu ooo ne güzel ☺️ ZeykemKaya sterilizasyon aldım ama yinede yapar mı acaba koku şu yeni doğan 4şü setten alsam sanırım plastik ya o Sedacengiz avent alcam bende sanırıö ☺️☺️
ZeykemKaya Yengem ıkızlerı ıcın avent almısdı cam olanından bende ondan gordum avent aldım 👍🏼 Dıgerının ıcındekı plastık koku falan yapıyormus sanırım oyle duymusdum bıde yıkamak zormus bence avent alın
Mumuu GncicekM plastik aldim ben mavi avent cok kullanisli, chicco aldim o akitti ondanda memnun kalmadim. Cam yada plastik onemli.olan senin guzel steril etmen canim. Ben surekli parabensiz bebek biberon temizleyicisi ile temizliyorum.
erifeKumruEren GncicekM Ben aldım 10 gün kaldı doguma gayet güzel geldi fiyat olarak set daha uygun biberon fırcası emzik de var naturel set cam farklı bir öarka aldım büyük küçük onu ilerde kullanıcam yenidoğan set öneririm al canım
Knber GncicekM genel olarak Can'ım Malesef bi kaç yerde daha okudum Google da fln bu konu üzerine çok şikayet gitmiş bende ikinciye ne alcam karar veremedim bir türlü 😔🤔🤔