Glbnpk mom06 Kendim yengecim bebiş de yengeç olacak. Doğum tarihi benimkiyle aynı görünüyor ama bakalım ne zaman gelecek. ☺️
Sema2019 Glbnpk çok istiyordm benmkide öyle olsn nasip olmadi benm doğum kışa girecek galiba kova annesi olacam 😏 biraz tedirginim
Bebeklimm Taze_gebe bende yatamadım sanki neyimeyse son kafam rahat yatma zamanlarım onları da heba ediyorum 😅😅
Taze_gebe Bebeklimm ben hortlak gibiyim bayadır sabaha kadar oturup hiçbişe yok gibi eşimle kahvaltıya oturabiliyorum haftasonları vs allah acıyor iki üç gün olmuyor sonra başlıyorum tekrar😂
momsboys mom06 şafak 3 bugun catı muayenem var insallah açılmam çıkar ve doguma alınırım artık bezdim gercekten😫 yükselen burcum yengeç çok derin bir burc umarım oglumla anlasırız
MDT mom06 benim Şafak 27. Vaktinde gelirse yengeç annesi olacağım vaktini 2 gün geçerse Aslan. Çok ince bir çizgideyim anlayacağınız 😂
bebekcim16 mom06 Merhaba benimde sizin gibi oğluma kavuşmama 13 gün kaldı.Şuanlık sancı yok artık heyecan dorukta merakla bekliyorum.🙏
Serapem mom06 hem anası hem.kizi yengeç artık baba düşünsün 🤣🤣 38.4 uz ama tık yok ben 26 haziranım ilk kizim yay baba kova ikinci kizim ve ben yengec😂olacak allahin izniyle