Yaz0808 Instagramda denk geldim bu şekilde diyor. 2.cocuguma hamileyim İlki erkekti baktim erkek yazan kısımda galiba plasenta ama anlamadimda😂 evet gece gece bununla ugrasiyorum delilik
Gulsen4224 Yaz0808 doğru değil tatlım yanılmalar oluyor elbette sağda olurda solda olursa diye cinsiyet tahminide aynı şekilde yanlış 🌸
Yaz0808 Dogru olacağını sanmıyorum sonucta her çekimde başka çıkmaz mı bebegin yeri diye bu saatte beyin fırtınası yapıldı..
Akrepbebek Yaz0808 bacım bence bosver bunları. Bir kaç kişide denk gelmiştir atmışlardir ortaya böyle bir şey 😊🤭
Akrepbebek Yaz0808 😂rabbim gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun ins ❤ bir şey olmaz bu da oğlan çıksa 3.de şansını dene 😂
buiyimi Yaz0808 evet o şekilde cinsiyet tahmini yapıyordu çocuğun durduğu yer ikisinde de farklı çıkıyormuş
Akrepbebek Yaz0808 hahah😂😂 gece gece güldürdün Allahta seni güldürsün 😂 inş sağlıklı bir kız bebeği vardır karnında ❤
Akrepbebek Yaz0808 kız burada @Gulsen4224 var onun tahminleri doğru çıkıyor. Onu etiketleyip ultrason fotonu at. Sana yorum yapar mutlaka .
Yaz0808 buiyimi bende ikiside norma ultrason alttan yapılmadı bencede yeri değişir oyuzden tahminlerde yanlış çıkabilir ya