Minikprensimm Kızlar merhaba ben arada böyle salam sucuk yiyorum ve doktorlar yenmemesi gerektiğini söylüyor ama canım da çekiyor acaba bebeğe zararı olmuşmudur yediklerimin korkuyorum
meraklianne1 Minikprensimm sanmam ben sucuk yiyorum midem yanmasa herşeyden yerim ama midem yanıyo bebeğimde sağlıklı hamd olsun dikkat et ama yine de az yemeye çalış
akgunbirsen Minikprensimm ben normalde de tüketmem ama doktorum genel olarak bahsederken yasakladı hele ki pişirmeden tüketmek çiğ çiğ çok zararlı…
Glbnpk Minikprensimm Baştan beri yiyorum ben de. Salam, sosis, sucuk… çiğ halini sevmeme rağmen genelde pişirerek yedim ama bazen çiğ de yedim. Bebeğim iyi çok şükür. Kontrolü kaybetmeden tüketmek lazım. ☺️
[silindi] Minikprensimm Kaç gündür kumru diye kıvranıyorum ama asla yemiyorum ❌ her doktor aynı şeyi söylediğine göre bir bildikleri vardır değil mi? Bence çok dayanamaz iseniz pişirip 1 kere yeyin ama çiğ sakın tüketmeyin. Zaten normalde zararlı birde içimizde büyüyen canlıya direk zehir veriyoruz gibi düşünün.