Dlkbhr93 Ben 13 haftalik hamileyim doktorum bana cinsiyetini soyleyebilirim istersen dedi bende soyleyin dedim bak burasi pipi erkek dedi ama tabi sen yinede kiyafet alma dedi sizce erkek mi kiz mi
Mom72626 Dlkbhr93 13.-14. Haftada öğrendim kesin erkek dedi ama bazen kaval kemiği ile karıştırabiliyoruz dedi. 16. Haftada yine baktı erkek kesin dedi. Alttan muayene etti gördü çünkü beyefendi sırt üstü yatıyor asla dönmüyor 😩🙄
rmseren Dlkbhr93 yanılabilir bence acele etmeyin bir şey almak için bana da 12′de kıza benziyor demişti 16′da aa erkekmiş ya bu dedi
mrveknblt Dlkbhr93 bizde 12+4 Haftalıkken öğrendik. Doktorum erkek ama hemen mavileri almayalım 16. Haftada netleştiririz dedi. Şu an 22 haftalık değişmedi.
Dlkbhr93 Ya bende oyle diyince cok merak etmeye basladim acaba kizmi erkekmi ben hep kiz diye ruyalar goruyordum ama esim erkek diyordu kizimda kiz diyordu surekli kafam cok karıştı
Dlkbhr93 rmseren iste bu degisme durumu cok kotu benim kizimda kiz dediler kiz cikti hic degismedi cokda guzel oldu bu degisince degisende aklim kalicakmis gobi hossediyorum
Sevcan34 Dlkbhr93 değişmez cnm. Erkekler çabuk gösteriyor kendini benim oğlum 11 de suan kızıma hanileyim 13 haftada net bi şekilde kız dedi ama bi sonraki kontrole kadar bekle yine istersen birley alma daha erken zaten🙈 ben bile 20 haftadan sonra almaya başladım
Cansu-1 Dlkbhr93 11. Haftada bana erkeğe benziyor dedi 18. Haftaya kadar göstermemişti kıza benziyo ama kesin değil dedi 20. Haftadayız hala cinsiyet bilmiyoruz 😂 22. Haftasında kontrolüm var artık öğreniriz inşallah biraz daha bekleyin bence cinsiyete emin olmayın hemen derim ben
Cansu-1 Dlkbhr93 aynen bir erkek bir kız kafam karıştı alışverişte yapamıyorum bekliyorum mecburi doktorumda diyor çok inatcı 13. Haftada bütün gebelerime cinsiyet veririm net olarak beni çok uğraştırıyor diyo 😂