eaaysenur Merhabalar 36 haftalık gebeyim ve bebeğim doğum kanalına inmiş akıntım çok oluyor ve sürekli idrara çıkıyorum bu doğumun yaklaştığının habercisi mi acaba? Böyle durumla karşılaşan oldu mu
Babymoomy eaaysenur bebek artık kanalda olduğu icin idrar gelmesi çok normal artık kaldıramıyorsun çünkü evet doğumun habercisi ama doğum belirtisi değil
Elif95Kuzey eaaysenur bende 36+3 teyim az önce okudum günlük bilgilendirme de en sık karsılasılan doğum belirtisi ishaldir rahim kasları rahat çalışsın diye vücut bağırsakları boşaltıma geçermiş ishal değilim ama günde 3 kez çıkmaya başladım ağrıyla birlikte geliyor idrarda aynı şekilde çay. Bardağının yarısı kadar bile olsa yapmam gerekiyor Perşembe kontrole gidicem başı aşağıdayfı ama kanala girdi mi şuan bilmiyorum. Hayırlısı olsun 😊
hazalinannesi_1 eaaysenur bebek artık idrar torbasına daha fazla baskı yaptıgı için sık idrara cıkman normal , akıntıda artık yavas yavas doğumun yaklaştıgını gçsteriyor olabilir emin değilim, sağlıkle gelsin bebeğiniz 😊
Nejlavrl eaaysenur ben 5 dkya bir wcdeyim onceden ondu simdi 5e düştü akintim var idrar yolunda enfeksiyon var
eaaysenur Elif95Kuzey bende idrarımı yapmadığım zaman rahatsızlık veriyor hatta kendiliğinden akıyor bazen tutamıyorum benimde yapmam gerekiyor henüz bağırsaklarım çalışmaya başlamadı ama 😂 amin inşallah rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize
asyamm59 eaaysenur bende 36. Haftamdayım. Bende de akıntı çoğalmıştı ama normal akıntı sanıyodum. Bebeğin suyuda akıntıyla beraber gidiyormuş meğerse. Bebeğimin suyu azalmış. Akıntılarınızı kontrol edin derim. Dr bana akıntın çok oldu mu sık idrara çıktın mı dedi. Gerçi öyle Bi durumunuz olsa doktorunuz size söylerdi ama yinede suyu bol için ve sol tarafınıza yatın
eaaysenur asyamm59 çok su tüketiyorum şimdi haftalık kontrollere geçtim çok şükür suyumda bir sorun görmedi soluma yatıyorum hep sizde kendinize dikkat edin 🌸
Berilsu eaaysenur bende 36 dayim wc sorunu gun gectikce zorluyo heleki gece her saat basi 😂 akinti da oluyor genelde cok degil ama var genede bu arada dogum bellimi tarihiniz
Berilsu eaaysenur en gec 38 39 haftada aliriz demisti doktorum oda temmuzin.ilk.haftalarina.denk.geliyo nasipse 😍