Melike-Alya 40+5 olduk ama gelmeye niyeti olmayan nazlı bi kız taşıyorum karnımda 🥰 Ne su ne nişan ne sancı hiç bi belirti yok 😅🥰 Sizde durumlar ne kızlar kaç haftalıksınız ?
Atesbeyinannesi Melike-Alya pek farksız değil 39+6 olduk daha oğlum kanala girmedi hala içeride kımıl kımıl oynuyor diyorum çok sevdin yerini galiba çık dışarıda daha güzel oynarsın 😄😄
mevos_blt07 Melike-Alya bende 40+1 oldum yalancı sancılarım var ama gelesi yok sanırım😂🙈 sürekli beni kandırıyor bu cimcime😍
Alperen0668 Melike-Alya oo baya olmus benim oğlumla bekletiyor oyle bakalim suan programa göre 6 günümüz var bakalim ne olacak. Ne sanci ne ağrı birsey yok sadece alta cok başlı yapiyor o kadar. 39+1 günlük 12 itibarı ile oğlum 💙
Melike-Alya Atesbeyinannesi Bu Haziran çocukları hep böyle demekki gelmeye niyetleri yok nazlı kuzucuklar😅🥰❤️
Melike-Alya mevos_blt07 Bi diyorum bi an önce gelsin kavuşalım artık bi diyorum iyi olsunda sağlığı yerinde olsunda ne zman olursa olsun 🥰🥰
Elif_kaya mevos_blt07 hafta olarak bende sizinle aynıyım bende de hiç birşey yok ne kasılma ne nişan öylece bekliyoruz artık
mevos_blt07 Elif_kaya 1 haftadır bel ve kasık ağrılarım oluyor şiddetli karnım çok sertleşiyor toplanıyor😣 yatamıyorum uyuyamıyorum hiç Allah yardımcımız olsun inşallah daha fazla bekletmeden gelir minik fasulyeler 😇
meraklianne1 Melike-Alya 39+3 gelmeyen bir kızda bende var 😄😄 bunlar bizi böyle bekletiyolarsa ilerde nasıl olurlarrr 🤭🤣😄