Deletedmom23234 Candanesra Masallah 🌸daha dün gibi sanki böyle bir post açmıştım bende 🙈 bizde de son 70 🐣
Zelsonr Candanesra Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲💜 Bende 102💙 3 gün sonra bende 99 saymaya basliycam inşallah🤲
Candanesra Deletedmom23234 insan heyecanlanıyor zaman hızlı geçiyor aslında bana yavaş geçiyor geliyor şimdi hızlandı gibi
Baharcilek Candanesra bende hep 99 ü bekliyordum ne zaman ikili takam olucak derken şimdi 66 oldum şaka gibi
Atesbeyinannesi Candanesra ben de 99 olunca post paylaşmak için heyecanla bekliyordum paylaştım da şimdi son 1 💙🥰 ama gelmek istemeyen inatçı bir oğlum var son günler geçmiyor 😄
nilnaib Zelsonr evet 20. haftada kesinlesmisti erkek. cok süküür gece uykusuzluğu haric güzel gidiyo ❤️ sizin ne durumda?
U-E Candanesra 99u gördügüm gün bayram yapmıştım resmen inşallah tekli rakamlarıda tez zamanda görürüz
Zelsonr nilnaib Allah bağışlasın canım 🤲 Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlardan eylesin inşallah 🤲💜 Sevindim adına inşallahhhhhhh hep böyle iyi geçer. Benim kemik ağrıları dışında şükür iyi gidiyor ama kuyruk sokumun falan çok ağrıyor 😞