Nur000 Fatossst hayat hastanesi dr. Fatih Tuncel aşırı iyi ilgili Bi doktor kesinlikle tavsiye ederim muayene 105 tl
Ceydaodbs Fatossst Fatossst sada hastanesi özlem hanıma gidiyorum çok memnunum 140₺ muayene ücreti ☺️
Whiteswan temmuzannesi1 kac haftaliksin benimde kasilmalarim oluyor can hastanesinin aciline mi gidiyorsun
temmuzannesi1 Whiteswan evet canım doktorumu arıyorum orda değilse bile ebeleri arayıp bilgilendiriyor acil bisey olduğunda haber veriyorlar geliyor zaten
sevvalakkah cennetomrum Merhabalar hastaneyi arayıp randevu alabilirsiniz ancak 😊 Telefon numarasından randevu alınmıyor 🌸 Hastanenin numarası (441 41 70)
Minel355 Fatossst 29. Haftamda başladım 3 doktor değiştirdim baştan beri gitmedigim icin çok pişmanım ilgisi alakası profesyonelligi ile alsancakta Dr Ahmet kılyar öneriyorum
Ogretmenanne35 AhahHbzhz SADA HASTANESİ özlem hanıma gidiyorum . Bugün gittiğimde zamlandoğını öğrendim. 165 olmuş muayane c nst de zam yoktu ama . Doğum ücretine henüz gelmemiş umarım 4 hafta daha gelmez 🙈🙏🏻
iremem Fatossst Tahi Özgüder özel kliniği var ücret 250 tl 33. Haftamdayım henüz doğum parası konuşmadık özel çınarlı hastanesinde doğum yaptırıyor. Ama mükemmel bir doktor çok babacan öneririm.