Fatossst İzmirde yeni yaşamaya başladım ve hamileyim ilk defa doktora gideceğim buralara hakim değilim 😑 doktor önerileriniz ve fiyatları paylaşırmısınız lütfeeennn🌸
Mom626 Fatossst hangi bölgedesiniz? Bende yeni geldim 2 ay oldu baya bir araştırdım can hastanesi irfan beyde karar kıldım
Smyrna Fatossst egepole gidiyorum doktorum Bülent Turgut ay çok memnunum muayene fiyatı 175 TL ama hakkını veriyor
Smyrna Fatossst ilk gebeliğim dede gaziemir nevvar Salih işgören hastanesindeydim doğumumuda orda yapmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim canım Zeynep şeyhanlıydı doktorum ama bu sene yok burcu kayılı pihava var ona gittim ilk zamanlarımda ondanda memnun kaldım
SeherS temmuzannesi1 bende irfan özere gidicem 23. Haftadayım degiştiricem , çok duydum adını inş bende memnun kalırım
temmuzannesi1 SeherS canım temmuz haziran sonu zam gelecekti ben korona olduğum için gidemedim ama en son 4500 lerddydi ama hastane ve doktor harika ilgili her zaman ulaşabiliyorsun
Smyrna Beyzuska çok ilgili mesaj atıyorum mesela bişi olduğunda gayet güzel cevaplıyor ilgili doğum fiyatı çok yüksek ama ya
Smyrna Beyzuska bende kendim için sormadım unuttum da arkadaşım da aynı doktora gidiyor oraya 5 bin civarı dedi sanırım 14 ünde randevum var inşallah unutmazsam konuşacağım
Beyzuska Smyrna bende bebeği gorunce herseyi unutuyorum😁 benimde 9unda randevum sorarsam yazarim sana da. Saglikla dogsunlar da😍
Smyrna Beyzuska aynen. Canım benim yaz bana muhakkak bende öğrenince sana yazarım bakarız değişkenlik gösteriyor mu fiyat 😂 Allah hayırlı evlatlar nasip etsin senşn ilk gebelik mi