Melikeelanur Ultrason dan ultrason a fark eder biliyorum ama özele gittiğimde 1500gr demişti 3 gün. Sonra devlete acile gittim 2300gr dedi bu kadar fark normal mi çok mu kilolu
Lulemom Melikeelanur 2300 çok fazla. Benim 30. Haftada 1500. Doktor uyumlu dedi. Devlette ölçen ya yanlış ölçtü ya da yanlış söyledi. Bi hata var bence
Melikeelanur _Elifffffff_ maşallah bana önde falan da demedi böyle ölçtüm haftasına göre iyi uyumlu dedi sadece kafam karıştı iki doktor birbirinden farklı
Melikeelanur Lulemom bana da öyle geldi haftaya bulabilirsem randevu alıp gitcem normalde hep devlette takipliyim bı kere özele gittim sadece
Nursel725 Melikeelanur 2300 biraz fazla canım evet . 32. Haftada 2050 gr. Dediler bana . Her hafta ortalama 250 gr alırsa 38. Haftaya kadar 3500 oluyo benim . Ama senin 4300 oluyo 4000 üzeri fazla deniliyo biliyosun . Ama bu kadar fark olmasıda normal değil bence
Melikeelanur Ays0 önden falan demedi bana işte ortalama 31 hafta olarak ölçtü ölçümlerini duydum hepsini uyumlu dedi haftasıyla kafam karıştı