SerrAktas10 18 + 2 haftalık hamileyim ve mide yanmalarım aşırı çok oluyor sizce neden ? Sizlerinde oluyor mu ?
alyaninannesi2 SerrAktas10 valla ben 13+3 benim bile var. Suan bile yanıyor alev alev 😩😂 normal sanırım. Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz bende onu merak ediyorum 14 veya 15 te gitsem erken mii
Zeyyyn SerrAktas10 yemek yiyip uzanınca oluyor yada böyle salçalı yaglı yediysem ona göre dikkat edince gayet sorunsuz midem tabi herkeste bünye farklı
gunesveguney SerrAktas10 bende yarın 20. Haftaya giriyorum 1-2 haftadır mide sıkıntı başladı yanmalar ağrılar yumruk yemişim hissi…. Bebişler büyüdükçe organlar sıkışıyor kuzum ondan kaynaklı olduğunu okumuştum
Kubra5256 SerrAktas10 artan hormon etkisiyle oluyor. 8. Haftadan 12-13 e kadar acillik olacak derecede mide yanmam oluyordu çok şükür düzeldi. 37 deyim şuan. Reflü vs varsa öncesinde daha çok yanma yaşanıyor
Zeyyyn alyaninannesi2 erkekse zaten 12 hafta da gösterirse belli olur ama 16 haftayı bekleyin net bir sonuç alırsınız
SerrAktas10 alyaninannesi2 ilk kız dedi bana 15 haftalıkken ama geçen hafta 17.haftamda net oğlan dedi biraz daha büyümesini bekle bebişinin 😊
alyaninannesi2 Zeyyyn kontrolüm var gideceğim o yüzden merak ediyorum acaba söyler mi diye en son 10+2 haftalıktı gittim şimdi 13+3 olduk geç bile kaldım kontrol için 😬 az zaman geçsin belki cinsiyet öğrenirim diye
Elif_Can_67 alyaninannesi2 İnsallah canim benimki acmis kolları bacakları yatıyordu annesi kılıklı diyor annem 😂😂😂😂
Zeyyyn alyaninannesi2 kontrolünüz varsa söyler tabi bebek pozisyonu uygunsa bacak arasını kapatabiliyor 16 haftada kız dedı bana sonra gittim bacaklar kapalı 😂
Zeyyyn Elif_Can_67 ne güzel valla ben her gidişe Panik atağım tuttuğu için genelde oda siniyor doktor diyo Heryerini kapatmış bu😊
dlnyny SerrAktas10 soğan yediğim gün geceler zehir olurdu bana. Soğan,sarımsak,salçalı,kızartma falan mideyi yakar.
alyaninannesi2 SerrAktas10 yaaa bana bugün kız dedi inanamadım erkek hissediyordum 😂 bana da gösterdi emin misiniz dedim emin konuştu 😬