MerveEltugral Kızlar 34+3 hamileyim oğlum olcak inşallah 🙏🏻 Ama o kadar halsizim ki bütün gün yatıyorum hep uykum var ama uyuyamıyorum 5 yastıkla yatıyorum ama hala taşta yatıyormuşum gibi 🤦🏼♀️ Eşim yazık işten geliyor mutfağı fln topluyor benimle uğraşıyor üzülüyorum ama İnanın hiç halim Yok kansızlık var ondan mı acaba ? Siz de durumlar nasıl
Deletedmom18 MerveEltugral 33+5 günlüğüm ben çılgın gibi geziyorum yetmiyor temizlik yemekle uğraşıyorum hiç kendimi öyle halsiz falan hissetmiyorum. 😊😊😊 geçer inşallah sizinde. Bir an önce
biiiidamla MerveEltugral kansizlik zaten halsizlik de yapıyor canm doktorun verdiği ilaçları aksatma...
MerveEltugral Deletedmom18 ay maşallah 14 kilo aldım acaba onun etkisi mi ya 🤔 32 haftama kadar çalıştım gayet iyiydim izne ayrıldım böyle oldum
Zeynepnacar 32 haftalığım bende aynı durumdayım 😔 ayakta durmak işkence gibi geliyor. Daha alışverişini tamamlamadım bi de diyordum ki bi günde hallederim 🤦🏻♀️
Parlakk Bende 33 haftaligim aynıyım uykum var sürekli yatıyorum rahat edemiyorum bi türlü tekrar kalkiyorum ev işleri öylece duruyor çok halsizim