SenaBilir Kızlar selam. öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum 😊 haftaya 24-28 hafta arası şeker yüklemesi yapılacak yani zamanı geldi. Ancaaak ben aşırı ama aşırı kararsızım. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptırdınız mı, yaptıracak mısınız?
Kucukmucize SenaBilir bende nasipse cuma günü yaptıracağım canım Allah korusun şeker vs varsa ne olacak
beyza1234 SenaBilir yaptırdım doktorum öneriyordu kendisine güveniyorum sorgulamadım yapılmaması aldıgımız 3 gr sekerden daha ciddi seyler acabilir basımıza bence gebelik sekeri olupta farkında olunmazsa bebekte sıkıntılar olabiliyor bunu göze almak bana göre degıldi
Kuben SenaBilir Yaptırdım bence yaptırılması gereken bir test. Çevremde 7′den 70′e herkes yaptırma dese de ben doktoruma güvendim ki sonuçta doğumumuzu da o yaptıracak çevre değil. Siz neden lararsız kaldınız ?
Zeyyyn SenaBilir bende kararsız kaldım şekerim sınırda her ay zaten kontrolüm var çıkmıyor sabit o yüzden pek yaptırmak istemiyorum
tupmideligebe SenaBilir ben yaptırmadım , doktorunuzun görüşünü de dikkate almalısınız. 35 haftalık hamileyim
Aselminaaa SenaBilir yaptirdim gebelik sekerim yoktu ama olabilirdi ve benimde bebeginde hayati riske girebilirdi
Durunbigeldim SenaBilir yaptırdım ben ailemde olduğu için riske atmak istemedim. Çok şükür çıkmadı zaten abartıldığı gibi bi işlem değil bildiğin elmalı soda içtim 3 kez kan verdim bu yani
ebrarglrs Kızlar ben 19 haftalıgım hala bulantılarım oluyor ve içeceğim o şekerli içeceği kusmaktan korkuyorum kusunca hiçbir anlamı olmuyormus
beyza1234 ebrarglrs kusulcak bişi degıl pek kendinizi şartlamayın hiç düşünüp kusardanızda bidaha yapılır nolcak limonlu sekerli su gibi bişi