utopikegitimci 8.haftada kanama olması normal mi sizce? Gün içerisinde çok fazla kasık ve bel ağrım vardı.
Aysegul354 utopikegitimci hiçbir kanama gebelikde normal degil onemsenmemezlik yapilmamali. Benimde olmustu düşük tehlikem var diye ilac ve igne vuruldum yeni biraktik düşük ilacini 13 haftaligiz
cerentskn utopikegitimci kanama normal olmaz canım ben düşük yaptım şimdi ikinci gebeliğim progestan kullandım şimdi 14 hafta olduk bıraktım acil doktora görünmelisin 🤲🏻
Emine_turan utopikegitimci Bende 8 haftalıkken düşük yapmıştım normal bişey değil bu mutlaka doktora görün
Nursel725 utopikegitimci canım normal dememez tabiki ama bnimde 9. Haftamda olmuştu hemde pıhtılı ve aşırı derecede. Plesental şift denen bi olay varmış ondan kaynaklanmış dedi doktorum bide kanama alanı oluşmuş . 3 4 kere 19. Haftama kadar progestan fitil ve proluton iğne verdi doktorum . İhmal etme yat dinlen kendini hiç yorma ve bol su iç
Nursel725 utopikegitimci durdu mu kanaman bu arada . Durup kahverengiye dönerse sakin ol demişti bana doktorum . Sakin ol ve hastaneye gel hemen demişti
Edali87 utopikegitimci kanamaya acil geleceksin diyor doktorlar cok ciddi bisi kahverengi olursa okdr panik yapılmıyor ama kirmizi ise ciddi durumdur hemen gidin
utopikegitimci Gece karın ağrısı vardı ama bu sabah geçmiş arkadaşlar kanama adet kanaması gibiydi ve pıhtı da vardı. Nasıl muayene ediyorlar ona göre doktora gideyim bugün?
Efenin_annesii utopikegitimci ultrasonla kontrol etmişti benim beş haftalıkken gelmişti . Doktoruma mesaj attım leke geldi diye acil gel dedi hemen gittik . Daha sonra fitil ve iğne verdi . Şuan 10 haftalık hala kullanıyorum. İhmal etmeyin gidin sizde
U-E utopikegitimci hamilelikte hiç bir kanama normal kabul edilmez heleki ağrılarda oluyorsa düşük yapıyo olabilirsiniz hemen doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor
Tugbamete utopikegitimci normal değil canım Allah göstermesin ama düşük tehliken olabilir hiç aksatma hemen doktoruna danış ve randevunu al iyi haberlerle inşallah 🙏🏻
utopikegitimci Hastaneye geldim düşük tehlikem varmış yatış verdi kızlar doktor. Dualarınızı esirgemeyin 🙏🏻