Nursenaplt 39+2 haftalık hamileyim oğlumu bekliyorum ama hiç gelmeye niyeti yok sanırım 😂 nst de sancım yoktu fakat 2 gündür düzensiz kasık ağrıları başladı. Sizler de ne gibi belirtiler var ?
gulsen12345 Nursenaplt bende 39 um alttan hafif bişeyler hissediyorum ama bakalım ne zaman gelcek 😄 yarın dr kontrolüm var merakla bekliyorum
Derya0777 Nursenaplt benimde 39+5 aynen sen gibiyim sancı hala yok düzensiz kasık ağrıları var altta ağrı sızı var bakalım ne zaman gelcek hamfendi 😍
Nursenaplt gulsen12345 inşallah hayırlı haberlerle gelin 🥰 benim bebeğim daha kanala inmediği ve sancı olmadığı İçin pazartesi gidicem kontrole ama sabırsızlıkla bekliyorum gelsin diye 😇
Bebekgeliyorr 39+2 oldukk ne gelen var ne giden 🥺 nişanım suyumda gelmedi açılmam da yok 😔 açıklık olmazsa fitille başlayacak gerginiz biraz…
Nursenaplt Bebekgeliyorr Bebekgeliyorr gerginliğiniz bebeğe yansır o yüzden hiç gerilmeyin o en doğru şekilde gelecek inşallah 🥰 kucağınıza alınca herşeyi unutuyorsunuz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇