melikesahin61 18 haftalık hamileyim dişim inanılmaz ağrıyor suan evde uyguladıgınız ve iyi gelen bi yöntem var mı 😟😟
dondurmalibebegim melikesahin61 daha 20 gün öncesine kadar bende neler çektim. Durduk yere hiç bişey olmayan dişim ağrıyla başları 3-4 gün sonra şişmeye başladı günden güne yüzüm şişti antibiyotik kullandım ve kanal tedavisi yapıldı. İlk 3 aylık dönemi geçmişsin zaten diş tedavisi yapılabilir. Bence ihmal etme dişçiye git apselenirse antibiyotik kullanman şart çünkü zaten. Hamilelerin kullanabileceği dozda veriyorlar. Ama parol atabilirsin. Benim antibiyotiğe parola rağmen geçmiyodu ağlıyordum sürekli şükür kurtuldum. Geçmiş olsun ihmal etmeyin dişçiye gitmekten korkmayın
svncgzde melikesahin61 ben ağrıyan dişimin arasına karanfil sıkıştırıyorum çiğnedikçe orayı uyuşturuyo iyi geliyo canım dene istersen
Durubatu melikesahin61 2 gün önce aşırı diş ağrım vardı gece uyuyamadim ağrıdan sirkeli su yada sadece sirkeyle gargara yapın ağrısını alıyor o şekilde geçti şükür diş etlerim bile şişmişti 2 gündür yok çok geçmiş olsun🌺
zeynonur19 Benim ilk haftalarımda hic gozume uyku girmezdi agridan dolayi karanfil tuzlu su hic bisey etki etmedi doktorum parol icebilirsin demisti ama o bile etki etmiyordu günlerce cektim simdi 23. Haftadayim tekrar basladi soguk su cok rahatlatiyor agzimda calkalayip duruyorum soguk press gibi. Rabbim sifa ve dayanma gucu versin cok zor 🙏🏻
Anneadayii Canım farmasinin at kestanesi kremini dilimin ağrıdığı yanağa dış taraftan sürüyordum rahatlatıyordu , birde kesinlikle karanfil yağı almanı öneririm dişine uygulayacaksın yoksa direkt karanfilin kendisini de koyabilirsin