Arhbn Arkadaşlar normalde günde 2 kere prolutex vuruluyordum, bugün dr haftada bir prolutona geçiş yaptırdı. İçim tedirgin oldu, günde iki kereden hafta da bire düşmek tedirgin etti beni. Böyle geçiş yapan ya da proluton kullananlar yazabilir mi
Naz_01 Arhbn haftada bir proluton 12.haftaya kadar vuruldum .etkili bir ilaç olduğu için haftada bire düşürülmüştür
Ayseninoglu21 Arhbn canim bnde kullanmistim ilk baslarda pek agri yapmamıştı ama vuruldukca agri cok yapti bn 3 ay kullandim cnm cok sukur bebegime bisey olmadi suan 5 bucuk aylik oglum kucağımda. Saglikla alirsun bebegini
Deletedmom_33 Arhbn Tüp bebek. İlki 7+4 de kalp atışı durduğu için kürtaj. O yüzden proluton ve serum ekledi
Arhbn tgba715 evet canım baştan beri prolutex kullanıyordum bugğn kalp atışı için gittim lekelenmem falan oluyordu prolutona başla hafta bi kere yeterli dedi ama içim çok tedirgin
Aysenrr2 Arhbn Arhbn bende günde 1 kullanıyordum daha sonra haftalık olarak dozunu düşürdü kanamam oluyordu 20. Haftaya kadar kullandık suan 36 yım
Aysnn3705 Arhbn bn ilk haftalarımda progestan hap kullanıodum günde 3 kez içiodum snra progestan iğneye geçirdi günde 1 kez en sonunda da proluton iğneye geçtik o da üç günde bir şeklindeydi
Arhbn Aysnn3705 canım ben aynı şekilde günde 3 Progestan fitil kullanmaya devam ediyorum. Zor bi süreç rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Urs-19 Arhbn bence tedirgin olacağınız bi durum yoktur tam tersi haftada bir olmadı daha olumlu gibi geldi bana. Bende uzun süredir vuruluyorum ve haftada bir kez. Ama o iğnenin agrısını gerçekten yaşayan bilir geçmiş olsun🙏