P0ncik Kizlar lütfen yardim edin 17+1haftalik gebeyim ve 3 haftadir şöylemesi ayip ishal var bir turlu gecmiyo doktoruma gitdim herhangi bisey yapamadi adam gebelikten dolayi napmam lazim boyle olanlariniz varmi
Pakize_dogan P0ncik ben genelde kabızlik çekiyorum bol muz patates falan katı şeyler tuket geçer belki a
Burcuscl P0ncik bol su tüket canım su kaybına neden olur ishal halsiz kalırsın onun dışında da haşlanmış patates muz ve leblebi tüket bolca Türk kahvesini çiğ yemek mi diyeyim işte o da işe yarıyor denedim😁
Edanr11 P0ncik bende geçen oldum canım hemen muz haşlama patates leblebi ve maden suyu tükettim ayrıca sade kefir tükettim 2. Güne bsey yoktu umarım çabucak geçer 🤲
Hilalibrahimkartalms16 P0ncik aynı bende öyleydim canım ilk haftalarda ve halada oyleyim milelt kabiz sıkıntısı çeker doktoruma da soyledim bu sıkıntım olmadini soyledi dert etme düzelir yavas yavas ❤
Periperihan Pakize_dogan bişi sorucam belki gören olur diye buraya atıyorum Kizlar birinci çocuğum da sütüm akiyodu boşa maşallah elbiseler ıslak gezerdm ikinci de de geldi ama o emmek istemedi sonra. Sütüm kesildi üçüncü coxugumda siktikca damla damla geldi smdi hiç yok napmaliyim çaylar varmış sanırım denemiştim sinir stres çok bende uzak durmam imkansız bu ara ilk çocuğum üç yasnda kesildi sütten şuan 21+5 im dörde gebeyim
P0ncik Burcuscl muz leblebi ve haslanmis patates 3 lt su yiyip iciyorum cidden artik sıkildim canim pazar gunude ateslenip acillik oldum bu durumdan
Pakize_dogan P0ncik kabızlık konusunu 4 senedir çektiğim icin kabızlıkta ilgili ne varsa biliyorum böyle şeyler benim hastalığıma.fayda etmiyor teşekkürler yine de
P0ncik Hilalibrahimkartalms16 3 hafta olunca korkutuyo insani randevu aliyim diyorum onada hastaneler dolu özeller bakmiyo dogru duzgun adanada
minikoglumm P0ncik bol su iç ihmal etme ve kuru çay iç bir yemek kaşığı üstüne suyu iç haşlanmış papates ye
Gurbettt P0ncik asla ishal olamayan ben 3 ay boyunca ishaldim berbat bir durum karın ağrısından bikmistim meğer kulladigim vitaminlerin bende ki yan etkisiymis Dr. Birşey yapmadı malesef şimdi daha iyiyim ama ara ara tekrar oluyor geçmiş olsun