okunmusciklet Kızlar 19 günlük bebeğim var memede uyuyor mecbur gazını çıkartırken uyanıyor geri de uyumuyor nolur yardım edin emzik veriyorum oda ağzından düşünce yine uyanıyor tilki uykusunda gazını alıyorum karnı tok altı temiz ama uyumuyor
Nurunannesiii12 okunmusciklet bilmiyorum ki bende surda bekliyim nasıl uyutulur biseyler okurum 🙂dogunca lazim oluck
AhahHbzhz okunmusciklet benim kızimda öyleydi yarım kundakta buldum çözümü kollarını ne zaman sardım ozaman uyuyodu
fulya19 okunmusciklet eğer ağlamıyorsa uyumadığı vakit , gazını çıkardıktan sonra beşiğine koyup sırtını sıvazlayın yavas yavas pış pış yapın bir süre sonra uyuyacaktır insallah
[silindi] okunmusciklet 3 ay cok normal canim besiktemi uyuyor acaba yoksa kucaginizdami uyutuyorsunuz
Nurunannesiii12 AhahHbzhz yaa bunu not edeyim bi yorumda daha gormustum. Yarım kundak yapınca uyuyormus rahatca demek ki doğruluğu var.😊🙏
okunmusciklet fulya19 yapıyorum inanın ama yok asla uyumuyor kendinden geçiyor direniyor resmen uykuya
[silindi] okunmusciklet kizimda oyleydi fazla skmamak sartiyla sadece kundakta çözüm bulabildim irkildigi ellerinden haraketlerinden korktugu icin sadece kunda iyi geldi 3 ay kundak yaptim fazla skmadan yap dene misil misil uyuyacak emin ol
AhahHbzhz Nurunannesiii12 aynen canım çok rahat ettim elleri hareket edince korkup uyaniyolar diye duydum denedim ve rahat ettim gerçekten
Hemsireanne7979 okunmusciklet bebek hemsirwsiyim yardimci olayim elimden geldikce karninina hafif yanlardan dokunun sert ve gergin mi
Yaprakdokumusever okunmusciklet Aynısını ben yaşıyorum meğer bebeğim doymuyomuş bende doyduğunu düşünüyodum. Tam uyku saati geldiğinde sütümü sağıp ya da mama olarak biberonla fazla ml veriyorum o zaman uyuyo.
okunmusciklet Yaprakdokumusever hadi ya normalde bu kadar günlük bebek kaç cc içer acaba öğünlerinde bilginiz varmı
Yaprakdokumusever okunmusciklet benimki de kundakla uyumuyor ellerini çıkarınca rahatlıyo yapmıyorum o yüzden
[silindi] okunmusciklet 40 cikinca rahatlarsin canim bide cok kucuk ne yapsan uyumuyolar aklina hersey geliyor canmiz skliyor bin tane cozum ariyoruz rabbim kolaylik versin
Yaprakdokumusever okunmusciklet hiç bilmiyorum ben doyana kadar hem süt hem mama veriyorum yoksa asla durmuyo bu bazen 30 bazen 60 bazen 90 ml bile oluyo
[silindi] okunmusciklet canim cisini takip et gunde 5 6 bez degistiriyorsan doguyordur yapmiyorsa doymuyordur 19 gunlukse 40 60 arasi mama verebilirsin sk sk emzirin
okunmusciklet Yaprakdokumusever yarın bende bi doktoruna gidiyim ya olmazsa mama takviyesi yaparım bende napayım hala uyumadı şaka gibi ya akşamdan beri uyanık çocuk 😔
Edda okunmusciklet telefondan fön makinesi süpürge makinesi sesi açın anne karnında da benzer ses duydukları için rahat uyurlarmıs deneyin isterseniz