[silindi] Kızlar 18 haftalık olup folik aside devam eden var mı ? Ya da şimdiye kadar kullanmışsak bı zararı olur mu ? Kontrolüme daha 1 hafta var bırakayım mi ?
Mavi34 [silindi] 18+6 yim ve folik asite devam ediyorum tüp bebek doktorum özellikle devam ettiriyor ayrıca kan hapı ve decavit te kullaniyorum
sedanur4004 [silindi] ben başından beri innate kullanıyorum Multi vitamin hapı. İçinde folik asitte var. 25+3 uz hala kullanıyorum
Buse7111- [silindi] Ben 15 haftalikken doktorum artik folik asiti kullanmamin gerek olmadigini soylemisti 16. Haftama girdigimde kan ve vitamin ilacina başlatti suan 17 haftalığım sadece kan ve vitamin hapı kullaniyorum, seninde kullanmana gerek yok😊
Esssmom [silindi] ben de 18 haftaligim gecen hafta biraktirdi doktorum ama bırakırken zaten vitamin alıyorsun gerek yok dedi. Muhtemelen bir zarari olmaz diye düşünüyorum ama yine de doktorunuza sorun içiniz rahat etsin.
Nurgullmom [silindi] 1haftanız kalmış zaten içsende icmesende sorun olmaz doktoruna sordugunda karar verirsin ben o zamanlarda bırakmıstım sanırım.
Nimet16 [silindi] folik asiti 13 yada 14. Haftada bıraktırıp kan demir d vitamin aldırıyor doktorlar devam etmenizdeki sebep neydi?
[silindi] Nimet16 doktorum kullan dedi. 8 haftadır kullanıyorum 5 hafta öncede demir ilacı verdi zaten. Kontrolüme daha 1 hafta var 17 haftaligim ondan sordum ayda bir çağırıyor
Tubiikkoo [silindi] 3 ayı doldurduktan sonra bıraktırdı doktorum vitamin ve kan hapı kullanıyorum sadece