balbocegimm Kizlar necati hancerliogluna bi türlü randevu bulamiyorum bu aralar giden ve randevusu olan varmi yoksa o dami fatma salih gibi ayrıldı cok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Semragul_ balbocegimm bugün gittim benim doktorumun hemen yanındaydı odası baya kalabalıktı.Kapinin onu çok doluydu randevusu ful dolu olduğundan belki sikimti çekiyor olabilirsiniz.
Kubraacunman balbocegimm merhaba suanda fatma salihede necati hocayada randevular acik bakin isterseniz 😊
Mihriban_er18 balbocegimm canim bende o doktora gidiyorum sen boyle deyince icime bi kurt dustu mhrs randevudan baktim 5 temmuza randevu var alabilirsin istersen🙏😊
Semragul_ balbocegimm rica ederim ne demek müslüme aslı ürüne gittim memnun kaldım ilk defa çok doktora gittim orada ama bu biraz iyi ilgilendi iyiydi sağolsun😊
[silindi] balbocegimm şehir hastanesinde ultrason görüntüsünü çıktı olarak veriyorlar mı ben 11. Haftada gittim vermediler de
Semanurozgan [silindi] bende öyle düşünüyorum valla ama verirler inşallah hangi doktora gidiyorsunuz acaba