masalinannesi12 Başlıktan da anlaşıldığı gibi doymuyorum 🙈😂 kızlar 12 haftalık gebeyim bu 2. Gebeliğim ama asla doymuyorum sürekli karnım aç ilk gebeliğimde son aylarımda böyle hissediyordum ama bunda asla doymuyorum aranızda bunu yaşayan var mı 🙈
Ayseucn masalinannesi12 ben de 35. Haftadan beri öyleyim ilk baştakiler hiç bişey 🙈38+3 oldum patlıcam artık doğurmak istiyorum 😂
Ozge-sarsilmaz masalinannesi12 benimde ikinci gebeliğim 11+6 dayım ve bende aynıyım ilkinde yemek yemek istemiyordum toplamda 6 kilo alıp doğuma gitmiştim 😁 ama her hamilelik kendine has ve farklıymış doktorum öyle söyledi bunda mide bulantısı baş dönmesi sürekli bir açlık hissi 🙈 sağlıklı gelsinler tüm bebişler inşallah 🙏🏻 ♥️
Bbbsrr masalinannesi12 bende sizin gibiyidim kahvaltiyi duzenli yaptigim halde bes dakika sonra agzim zehir gibi hic yemek yememis gibi
Symazturk masalinannesi12 bennn özellikle 12. Hafta civarı bir de ikinci trimesterde 1 hafta (kaçıncı hafta hatırlamıyorum) resmen acıkmamak uyanıyordum karnım gur gur günlerdir aç gibi kuruyemiş yiyordum abartmadan bastıracak şekilde veya bir tane muz çok iyi geliyordu 30. Hafta bitti çok şükür geçti artık yiyemiyorum hatta 🤭
Yarendurmazz masalinannesi12 bende artık doyduğumu hissedemiyorum 26+4 oldum zaten en başından çok kilo aldım 🙊 doymasamda frenliyorum kendimi artık 😂
Ada_cn masalinannesi12 hahaha bende öyleydim ya hamilelik şüphemin en büyük belirtisi buydu sofradan kalkıp yemek hali kuruyordum resmen 🤣 her kahvaltıda 1 baston ekmek yiyiyordum 🙊 pişman değilim yine olsa yine yerim tadını çıkar 😁
Mltm88 masalinannesi12 Bende öyleydim..Bu 3.gebeliğim diğerlerinde böyle olmamıştı bu coşturdu beni😂 Doğumdan sonra bolca sporlu günler beni bekliyo🤣🤣