Comologgo Hamisler iyi akşamlar ,😍 haftaya ikili tarama için merkeze gitmelisin dedi ilçedeki doktor. Siz öneriyor musunuz sizce gerekli mi ? Sonuç her zaman doğru sonuç verir mi ? Ben pek hazır değilim açıkçası..
Hilaldemirrr Comologgo hiç evham yapma kuzum ben de korktum çok psikolojim bozuldu sonucu bekleyene kadar Ayetel Kürsi ile gittim sen de duanı et yaptır benim temiz çıktı çok şükür . Rabbim herkezin sonucunu temiz görmesini nasip etsin . Korkma kafana da öyle çok çok takma.
-PembePapatyam- Comologgo bende yaptırdım bir daha da asla yaptırmam zehir ettiler hamileliğimi sonuç temiz geldi bişeyi yokmuş ama neler yaşattılar ya ikinci olursa yaptırmam
hamishanne Comologgo Hiç stres yapmadan girin ama mutlaka gidin. Çok önemli bir tarama, sonucu da güzel çıkar inşallah içiniz rahat ayrılmış olursunuz ☺️
Comologgo Ayy yaptırayım madem. İnsan içten içe merak da ediyor acaba sağlıklı mı diye.. umarım sonuç temiz çıkar ne diyim. Kötü de çıksa Takdir i ilahi ne diyim. Yapacak hiçbir sey yok. Teşekkür ederim yorumlariniz için 🤗😍