Asyamira Deletedmom93428 keşke öyle olsam ya uyuyamamaktan iyidir diye düşünüyorum sağa dön sola dön ağrılar bir yandan mahvoluyorum tüm gece 😂
[silindi] Deletedmom93428 sıcaktan ve sagolsun 3 yasindaki kizimdan ötürü uyuyamiyorum bu yüzden de cok gergin sinirli oluyorum bi kac zamandir😞
Melisduman Deletedmom93428 27+4 ten bildiriyorum. Surekli uykum var. Gozumu acamiyorum. Neden boyle oldum 2 3 haftadir anlamis degilim. Baslarda bile boyle degildim.
Birkuzucukbeklerken Deletedmom93428 27+6 uyumak ayrı dert geceleri bölünen uykularım ayrı dert sabah zor uyanmak ayrı dert ilerleyen zamanlar nasıl olacak bilmiyorum 🙄🤷♀️
Demir2015 28+4 den bildiriyorum bir gram uyku yok gece olsun istemiyorum bıktım balkon koltuk yatak arası mekik dokuyorum 😢
Asyamira Deletedmom93428 keşke uyuyabildigimiz kadar uyusak şöyle deliksiz bi şekilde malum dogurunca zor 😂😂
Deletedmom93428 Asyamira ya evet herkes tadını çıkar doğurunca çok uykusuz kalacaksn diyor😂 siz kaç haftalıksınız☺️
Deletedmom93428 Melisduman bende bu aralar özellikle Allah affetsn sıcaktan mı nedir uyusam 7/24 uyuyacak gibiyim🤦♀️
Deletedmom93428 Asyamira ay sizinkisi daha yakın doğuma az kalmış☺️ sağ salim kucağına al inşallah canım ☺️♥️
Nelmali Deletedmom93428 27+3ten sesleniyorum uyku nedir ne işe yarar nasıl bir histir unuttum zombi gibi geziyorum üstelik ayaklarım normalin 2 katı oldu sızlıyor psikolojim dağılmaya yuz tuttu
Birkuzucukbeklerken Deletedmom93428 amin canım kuzularımız için herşeye gögüs geriyoruz rabbim hayırlı evlat olmalarını nasıp etsin🤲
Nelmali Deletedmom93428 bir bilebilsem sebep yok her şey rahatıma göre hazırlanıyor ama ben ne gündüz ne gece uyuyamiyorum 🙁