TazeAnnee6767 Gldm_17 bnmkide kafası aşağıda olur miydeme baskı yapar sanki çıkacakmış gibi hissederim
Fatmadumankorc Smtysm5461 yaa çok sevindimm ❤️ Kalp atışlarını duydunuz mu nasıl gidiyor hamileliğiniz
Fidan97 Anesliina seninle aynı durumdayım bende gittim doktor rahimde kalınmaşma var dedi çok küçük kese gibi birşey görüyorum sadece dedi bende bekliyorum 😊
Oznur_08 MehmetBarlasinAnnesi herkes çok az gözüyle bakıyo anlamıyorum ve boyunuda 43 cm dedi boyuda çok uzun değil dedi doktor bi tuhaf konuştu yani doktor eşimde etkilendi konuşmasından ye ye diye baskı yapıyo ama ben herşeyin normal olduğunu düşünüyorum kasmıyorum kendimi
Nur47 handan93 ılk gebelıgım benımde kızım olcak allahın ıznıyle bıraz sıkıntılı bebegımın hareketlerı asagıda hıssedıyorum rahmımde resmen cok korkuyırum hep korku var 🥰🥰
0012345678900 Ebruli33 mide yanması ara ara bnde de oluyor kusmalarım pek yoktu yeni yeni başladı diye bilirim o degil bnde inanılnaz bi halsizlik ve yanma var inanır mısın hiç bişey giymesem yeri yada hep soguk suyun altına girme hissi var 😅
Ebruli33 0012345678900 bu haftadan sonra kusma da başlamasın ama ya 😳 sıcaklık kesinlikle beni de fazlasıyla rahatsız ediyor hamilelerin genel problemi sanırım bu 😔☺️. Yine de buna şükür ki şimdilik ciddi bir sıkıntımız yok 👍
0012345678900 Keskinn07 valla kimisinin ileride oluyormuş bnm daha 2bucuk aylık ama dayanamıyorum ya aksi gbi klimam vantilatörümde yok😅