Klyldrm SimayeceninAnnesi bende öyle biliyorum 3 bin üstü olduğunda daha iyi gözüküyormuş o zaman benim normal görmemem şuan
Mayacm Anesliina anladım canım bende adetım 1 gun gecınce yaptırdım 380 cıktı doktorumla konustum iyi cıkmıs tekrar kan testı yapmana gerek yok cumartesı gel belkı kese gozukur dedı cok heycanlıyım 🥰🥰
SimayeceninAnnesi Mayacm söylediği günden biraz daha geç git bence çünki kese göremezsen biraz daha beklerken strese giriyo insan
SimayeceninAnnesi Klyldrm yok karnım degılde gögüslerim çok fazla sertleşti büyüme felan yok bazıları büyüyor demişti ama çok sert agrısı var birde belim çok ağrıyo
Klyldrm SimayeceninAnnesi SimayeceninAnnesi benimde göğüslerde sertlik ve hassasiyet oluştuda karnımda da sertlik var biraz
SimayeceninAnnesi Klyldrm doktorumuz iki ihtimalde olsbılır dedı 5 gündür var çünki o yuzden yınede fitil verdi kullandıgın surece bitmesi gerek dedi
Aylinarya Klyldrm bende vardı bende çok endişelenmiştim ama doktorum zararsız olduğunu söyledi 3 felan sürdü progesteron verdi yine de korkuyo insan
Aslielis Ceylan01-13 Bende 5 buçuk hafatlığım kızlar bugün gitti yaklaşık 10 tane test istediler benden sizinde istedilermi