Babytmr Alinez 13 haftada bacak yapısından anlıyo drlar ama net 15 16 haftada söylemeyi tercih ediyolar
mucizem42 Ozgesapmaz yaa biz niye duymadık benim kesemne çok küçük demişlerdi iki hafta sonra ya gün verdiler bana 🥴
Gamzeee__ Ceylan01-13 15+2 Avakado olduk ☺️☺️Diyarbakır da olanlar doktor tavsiyesinde bulunabilir mi❤️
mucizem42 Cidella bende kanama ila gittim vajinal ultrason ile baktılar kaç haftalık onu bile demedi sadece kesenin çok küçük olduğunu söylediler ultroson resminde de nerede yazıyor anlamadım kaç haftalık olduğunu adet gününe göre hesapladim
06Fatma8906 babyackgz bende 8+3 ayniyiz :) rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kalp atisini dinlediniz mi bile yada ultrasonda göründü mü ben daha gidemedim haftaya pazartesi insallah
Cidella 06Fatma8906 aynıyız ben de 8+4. Biz bayağa erken duyduk inşallah siz de duyarsınız bu gidişinizde♥️
babyackgz 06Fatma8906 8+5 oldum bugün 😌 evet 6.haftada hem bebeği gördük hem kalp atışlarını dinledik 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim sağlıkla kucağınıza alın sizde