Bende yıllardır jilet kullanıyorum ağda için beklemek vs pek hoş gelmiyordu bana zaten hamile kalınca da pandemi süreci gidemedim devam ettim mecburen artık zor olmaya başlayınca 34.haftamda randevu alıp gittim bilmiyorum bünyesel mi ama benim jiletle aldığıma asla inanmadı ağda yapan abla çok sert ve dağınık değil çünkü hep jel ile ve çok bıçaklı jilet kullandığım için de olabilir ama ben yine de özellikle söyledim hamile olduğumu ve çok hassas olduğumu tabi ki çok da araştırıp gittim daha önce gittiğim bi kaç yer oldu onlar gibi bi yer değildi her yerde pudralama yaparak aldı koltuk altı ve bacakta zaten bi sorun olmuyor ama genital bölgede de rica et pudra kullanmalarını zaten onlar da hamile olduğun için ufak ufak alırlar kadın sonuçta karşındaki insanda benim yaptırdığım abla Allah razı olsun göremem diye her yerimi de temizledi 20 dakikada herşey bitmişti hiç korkma bence iyi bi yerden al randevunı git doğum öncesi tekrar gideceğim inan hiç çekincem yok çünkü artık çok zor oluyor jilet ile zaten ha ayrıca bebekte kasılma, bende kanama tahriş vs de olmadı çok şükür inşallah kolay atlatırsın sende gitmeden öncesi çok zor cidden ama gittikten sonra emin ol rahat edersin