Deletedmom_879 Liva2018 sezeryan ve suni istemedigim iki sey cok dua ediyorum hem kendime hemde benim gibi olanlara sancimiz gelsinnn 🙏
Nisanurr ZeynePoyraz canım onu bilinçli yapıyorlar neden riskli olsun ki onu ittiriyor bebekte içerden o baskıya kanala iniyor ama ne olur ne olmaz diye sürekli nst deydim bebek strese girer falan diye ama çok şükür olmadı çatır çatır doğurdum 😅😅
Sinemkurtkarakussk35 Deletedmom_879 ayy sorma bi tanıdığımı şuan 40+5i geçti hastanede 1 hafta yatışı yapıldı en son bekliyodu noldu bilmiyorm😂
Deletedmom_879 Sinemkurtkarakussk35 amann allahımm 😂 haftaya ne cikacak acaba yaa doktor demiyomu daha 38desin sancı icin cok erken sanirsin 10 haftalik falan hamileyim 😂😂
Sinemkurtkarakussk35 Deletedmom_879 insana geliyolar ben şuan 39+1im kafayı yemek üzereyim sıcaklar ağrılar şişlikler vs. Bide bana 1.5 ay önce her an doğumun olabilir yumuşama incelme mevcut dediker o zamandan beri gelcek diye bekliyosun grlmedikçe insana çok ters geliyolar 😂😂
Sinemkurtkarakussk35 Deletedmom_879 doltorlar kendi yaşamadıkları için çok rahatlar biz kafaları yicez 😂😂
Eagil Nisanurr birsey sorucam epidural taktilar diyelim dogurana kdr mi takili kaliyo yani o zamanda cok uzun sure kalmasi gerekirse noluyo acilma vs olmassa yada bir kere takip bir kac saat dinlenme. Saglanip devam.mi ediliyo
Nisanurr Eagil canım epidural takılıyor etkisi bi müddet devam ediyor sen zaten anlıyorsun sancıların sıklaşmaya başlıyor diyorsun ebelere yada onlar soruyor zaten sancıların artıyor mu falan diye tekrar epidural yapıyorlar
Gzmgzm Nisanurr Bide canım emzirirken yara oldu mu göğsün herhangi bir krem kullandın mı bunun için ?☺️