Deniz678 Merhaba anneler 13. Haftadayım doktor cinsiyet çok büyük ihtimal erkek dedi ama bacak arası boş gözüküyor pipi gözükmedi 🤔
Mltm88 Deniz678 Benim bebişiminde bu pozundan var ama pipisi baya belirgin:) Belki bizim göremediğimiz bişey vardır 😍
Deniz678 Deniz59 bende anlamadım 🤷🏻♀️ Göremediğim bişey mi var acaba pipi ön tarafta olup testisleri mi gördü acaba 🤔
evaburak95 Deniz678 16 da kesin kız dedi artık biz bi şok olduk canım detaylıda netleşti şimdi 28. Haftadayız zaten ☺️
Suleasyaa Bazen doktorlar cinsiyeti kemik yapsina göre cinsiyet söylüyor. Bende de göstermemesi rağmen kemik yapısına göre koz demisti 12.haftamda. Kızım olacak insallah 33 haftalık olduk
Deniz678 Suleasyaa belki dediğiniz gibi olur kafa karışıklığı oldu bende bu görüntüyü görünce ama doktorlar anlar tabiki
Deniz678 evaburak95 yaaa içimde hala bir şüphe var benimde ☺️ Pipi görmüşmüydünüz peki siz özele mi gidiyorsunuz bide
evaburak95 Deniz678 özele gidiyorduk doktor bariz çıkıntı var dedi 16 da kordonla karıştırmışım dedi :)
Ayse32 Deniz678 canım benimde 12 ve 14. Haftada kız dedi bacak arası aynen böyleydi dün gittik sanki erkek gibi dedi 18+1 deyiz inanamadım bende hala ve bacak arasını yine boş gibi gördüm ben anlayamadım tekrar bakacak bir hafta sonra 🤷🏻♀️