Kubra_cecen Merhaba anneler🥰 Ben bugün bebeğimin kesesini gördüm 5+4üm😍 Fakat doktorum bana progestan ilacı verdi ilk gebeliğim düşüktü diye tekrar yaşanmaması için,benim gibi ilk gebeliği düşük olup doktoru bu ilaçtan veren var mı aramızdaaa?
Deryaerbil Kubra_cecen işk gebeliğimi düşük yaptım . Şimdi doktor bana günde üç kere kullanmak üzere progestan verdi .. inanılmaz baş dönmesi yapan bir işaç
SusamTanecigi Kubra_cecen ben fitil olarak kullanıyorum 200 mg aralıkta kürtaj olmuştum birde ki yasal gebeliğim vardı 12. haftaya kadar devam dedi şimdilik hayırla sağlıkla gelsinler inşallah
Gtsg Kubra_cecen benimde ilk gebelim düşük gerçekleşti simdi 10 haftalıgım hala devam ediyorum poregasana ben günde üç kez şimdi de gece 1 tane içiyorum 11 haftalık bırakırmayı düşünüyor ben 6 buçuk haftalık iken Altan muyne ile bebeğimin kalp atışını duydum 7 haftalık iken gördüm sizde nasip etsin inşallah
cinarduru nlycltk kullandığın halde arada leke geliyormu akıntıyla birlikte aceba. Ben progestan kullanıyorm ama ağızdan günde 3 kez ara ara akıntı ile leke geliyor
nlycltk Kubra_cecen düşük oldu canım benim de ama altında yatan farklı şeyler çıktı tedavi falanmışsın şuan 4+6 dayım bu sefer bu doktorum fitil olarak verdi 200mg bide coraspirin verdi iğnem falan da var bnm
almila_is nlycltk merhabalar bende 6+2 haftalık hamileyim doktora ilk gittiğim günden itibaren prosgestan fitil kullanıyorum 1 düşüğüm var bende sizin gibi ecoprin kullanıyorum aynı şekilde iğnede verdi oscapar ama ilaç aşırı derecede yakıyor sizde aynı şeyi yaşıyor musunuz
nlycltk Deryaerbil ağızdan alıyorsanız o yüzdendir ağızdan alındığı zaman baş dönmesi ağrısı mide bulantısı yapıyor ve şişkinlik oluyor ama vajinadan alınınca daha etkili ve yan etki olmuyor
nlycltk cinarduru yok canım ilk düştüğümde ağızdan kullanırken gelmişti ama şükür bunda daha hiç görmedim leke istersen sende vajinaldan al
MelekAlyaM cinarduru benim geliyor bu sabah mesela geldı ama sanırım çok fazla estrofemden miş öyle dedi doktorum
nlycltk almila_is canım benim iğne 4000 binlik aynı oksapar onu dik vurma bak 45 derece açı ile vur o zaman ne morarma yapıyor ne başka bişey bide vurmadan önce pamukla lokanta ile sil Burcan yeni diğer elince tut sıkıyor gibi ordan vur benim artık eşim vuruyor
Deniiiza Kubra_cecen düşük yapmadım hic ilk gebeligim ama 5+3de doktorum bana da verdi. Pembe bi akintm olmustu. Hap seklinde sabah aksam 1 içiyordum. 10.hafta olduk biraktirdi gecen hafta. Biraz agir bi ilac uyku ve sersemlik yapiyodu. İlaci ictikten 1 saat sonra falan
MelekAlyaM cinarduru estrofem kaynaklı olabılır sızınde kullanıyorsanız eger keske hıc boyle seyler gormesek
cinarduru MelekAlyaM olabilir canım ilk hamileliğimde hiç olmadı 2 inci hamilelik beni mahvetti. Keşke olmasa insaAllah yavrularımızı hayırlı sağlıklk kucağımıza alırız 🤲🏻🤲🏻