Babymoomy Kızlar yarın için devlet hastanesine detaylı usg randevusu aldım devlet hastanesinde ücret ne kadar oluyor bilgisi olan ve nelere bakılır kaç dk sürer oğlum yanımda olacak uzun sürerse eşime bırakıcam
arzubldk Babymoomy devlette ücret almıyorlar benim 10dakika falan anca sürdü kendince bişeylere bakıyo iyi falan diyo çok aman aman bir bilgi yok
hapnoo Babymoomy devlet para almiyo canım sgklıysan eğer tok karnına git tuvalet ihtiyacını gider 15 dk falan sürüyor. Güzelce bakıyorlar ama sen de soru sor yoksa pek birşey anlatmıyorlar
Hulya_sen Babymoomy daha dün yaptırdım canım devlette istanbul bağcılarda hemde gayet doktor ilgiliydi ve yarım saatten fazla sürdü üstelik bebeğin pozisyonu burun kemiği ölçümü için uygun değildi bana git karnını doyur biraz yürü tekrar gel demişti yani iki defa bakıldım 45 dakka sürdü toplam gercekten allahım yüzümüze baktı iyiki oraya gittim herşeyi de detaylı anlattı video bile çektirdi 😍😍
Asyaayaz1 25 45 dk arası değişebiliyor Tok karnına gidin mutlaka ve idrara çıkmış olun ultrasonda doya doya izler bilgi sahibi olursunuz ve devlette ücretsiz sanırım
Aysecan123 hapnoo @Babymoomy buna ek olarak usg oncesi cikolata ve meyve suyu tuketmemeniz gerek.. 2li testini ve eski ultrason goruntunude gotur. Bana boyle soylenmisti. Ozelde yaptirdim 30 dk surdu ve beyin mide cigerler kalp el ayak parmaklari ayak tabani cene damak dudak poposu aklina gelecek herseye bakti.
Suleasyaa Özelde yaptırdım 30-40 dk gibi bir süre sürdü. Daha önce arkadaşım devlette yaptırmıştı ücretsizmis ama 5 dk falan sürmüş. Benim de içime şüphe düştü 5 dk da bobregine mi bakacak kalbine mi damarına mi diye gidip ozel de yaptırdım o yüzden