ZM11-2019 Kızlar örneğin yatarken sağa veya sola dönerken bile çok agrı oluyor özel bölgemde 33+6 haftalığım bunu yaşayan oldumu neden oluyor
Gunes_84 ZM11-2019 bende 33+6 yım 😄 aynı durum bende de var doktoruma sordum bebeğin ayakları aşağıda baskı yapıyor dedi. Ultrasonda baktı. Umarım kafa aşağı döner..Bu arada her gün olmuyor benim sanırım döndüğü zaman aşağıya baskı yapıyor
Aleynanin_annesi34 ZM11-2019 bende 33+1 aynı durumdayız yani canımı çok yakıyor bazen ayakta iken de hareket ettiğin de çok canımı yakıyor demek ki her hamilelikte olan bişeymiş😊
Kagan21 Aynı sorunu bende yaşıyorum ve bugün kontrolde doktoruma sordum. Normal olduğunu söyledi bebeğim 2 kg olmuş ve baskı yaptığı için oluyormuş. 32. Haftamdayım ben. Dönerken yavaş hareket ediyorum şimdilik tek çözümüm bu 🤷🏻♀️
Yumurcakk O özel bölgeden çıt ses bile gelıo eklemlerimden😂 okadar ağrımışki sanki sabaha kadar boxlamışlar hahaahaha gayet normal ağrılar 36+2
Kagan21 mom- ultrasonra 33 görünüyor boyu 42 cm 😇normal dedi dr um çok şükür her şey yolunda. Umarım senin bebeğin de sağlıklıdır 🙏🏻
ZM11-2019 Ayaklar aşagıda demişti bendede inşallah normal doğum pozisyonuna girer kızlar çok teşekkür ediyorum 😘
Celiklerinsinem Benim de öyle baya baskı yapıyo gibi bazen kasık ağrım çok oluyo sanki vuruyomuş içeriden gibi ama biz daha 17. Haftadayız normal mi acaba büyüdüğü için mi
Sevvalkrbg ZM11-2019 Ay ben 26+5 😳 Benimde 5 gündür filan aynı bu sorun var yatakta dönerken canım çok acıyor bide bacağımı yukarı doğru çekince filan ne kadar sürecek geçmeyecek mi 😮
MugeUzell Bende aynı durumdayım 36 haftamız bitti bugun ve bu hafta olmaya başladı galiba artık normal bu ağrılar bebekler büyüdüğü için
mom- Kagan21 inşallah canım teşekkür ederim maşallah boyunda güzel ben en son 29 da gittim 1487 gr 39 boydu ☺️İnşallah ilerleme kat etmiştir