butterfly_ 30 haftalık gebeyim yaklaşık 1 aydır vajina da ağrı yaşıyorum bazen yürürken kalkarken vs beni zorluyor doktora sordum normal dedi . Ağrıyınca da baya ağrıyor nedenini bilen var mı ?
Dmtkblt butterfly_ çok uzun zamandır aynı ağrı gecmio malesef normal diyolar 🤦 hele ilerleyen haftalarda daha da zor oluo 36 haftaligim şuan
Emine_hosgor butterfly_ bnm bu ağrı geçen hafta başladı maalesef şuan 22 haftalık hâlâ devam ediyor 🥺
hzltly Dmtkblt 31+3 üm bugün ve özellikle bu hafta ben de baya ağrı çekiyorum bıçak saplanır gibi. Ve tek taraflı, vajinanın sağ tarafında oluyor sadece. Sizde de bu şekilde oluyor mu?
mommy2 hzltly 28 haftalık hamileyim 20. Haftamdan beri bu acıyı cekiyorum vajinanın sağ dudağındaki kemikte batar gibi sanki bıçak saplanır gibi yerimden kalkamıyorum bazen. Cok hareket edince yorulunca daha çok oluyor
Tsara mommy2 yaa benimde oluyor Yerden bişey almak için dizlerimin üstüne çömeldiğimde Dudak kısımları zonlkluyor doktoruma sorucam korkarak eğilip kalkıyorum 24 haftalığım bende
Eylem_kaya07 Rahim kasılması oluyor rahim büyüyor çünkü. ve artık bebiş kendini doğuma hazırlıyor dedi doktor bana o yüzden normal canım 31+2