Kubra_baydar Arkadaşlar 30+0haftalik hamileyim bugün doktor kontrolünde bebeğim 1100 kg çıktı doktor bebeğin gelişmediğini söyledi sizce ne kadar olması gerekiyordu kilosu.bide ne yapmam gerek kilo alması için
ogrencianne35 Kubra_baydar kasar peynir pekmez yoğurt yumurta süt kırmızı et gib protein zengin şeyler tüketin
Pembe_duslerr Kubra_baydar ben bugğn gittim doktora 25+4üz size yakınım biraz az geldi sizinki ama kafanıza takmayın bu kişiden kişiye değişir meyvenizi ceviz badem yogurt bol tüketin ara ögünlerinizi aksatmayın.günde kesin bir yumurta yiyorum ben.
Goxun Kubra_baydar benim 31. Hafta 1.800 küsür dedi doktorum 🤷♀️ Biraz dengeleyerek kalorili şeyler tüketmeye çalışın bence ,ben haftada 3-4 makarna falan yiyorum mesela 😮💨
Kubra_baydar Pembe_duslerr sagolun teşekkürler yiyorum aslında ama bebek almamış neden bilmiyorum 🤷♀️
BurcuArslan Merguse bende çok süt içiyorum bazen günlük süt alıyorum kaynatıp içiyorum bazen dukandan alıp içiyorum 2 oğlum daha var günde 2 kilo alıyorum ve sabah bidaha alıyorum çok içiyorum acaba siz ne sutu içiyorsunuz kaynatma olan mi dükan sutu mu
Eymen-ss Benim 26. Hafta da 1100 gramdı ogluşum🤗 genetik de olabiliyor ama kaşar,süt,kuruyemiş ve meyve bol bol tüketin toplar hemen herkesin bir olmuyor tabiki sonradan da kilo alabilir sağlıklı dünyaya gelsin de 🤗
Kubra_baydar Eymen-ss genetik mi bilmiyorum ama bnm bildiğim etrafında bu kadar kilosu az bi bebek yoktu yaa😕
Kubra_baydar Goxun makarna hafta bi 10 gün de bir tek yiyorum karbonhidrat tuketmemrye dikkat ediyorum ama nedense 10 kilo aldım doktorum kilomun hep ödem olduğunu söyledi. Çok fazla ödemim var
ANT19- Kubra_baydar canım ultrasonun yanılma payı da oluyor endişelwnme süt ve süt ürünleri tüket tahin pekmez ye sütlaç yap ye inşallah kilo alacaktır sağlıkla kucağına al inşallah🥰
susam_18 Kubra_baydar 1 bardak süt 1muz 1.5 yemek kaşığı tahin 1.5 yemek.kaşığı köy pekmezi üzüm ya da keçi boynuzu blendırdan geçirin hergün sabah ya da akşam için kontrole gidene kadar için faydasını görürsünüz inşallah. Birde anne baba minyon oluncada bebiş küçük kalıyo.
Kubra_baydar susam_18 minyon değiliz aslında eşimle eşimin boyu uzun kilosu da yerinde bnm kısa boyum ama kilom var minyon değiliz bebiş minyon heralde 🤷♀️
ogrencianne35 Kubra_baydar bende gebelik boyunca en fazla 3 kere balık 3 kere köfte yemisimdir 😂 ama siz sorduğunuz için ebelerin dr un bana dediğini yazdım size ben doğum yaptım ama yumurta peynir haşlama sebze şeyler çok tükettim 3600 gram doğdu kızım
Aycan1 Kubra_baydar bende 31 haftalıkken gitmiştim 1550 gram demişti bende minyon olduğum için doktor normal dedi şuan 34+2 yim daha gitmedim haftaya kontrolüm var bakalım kaç olmuş sözünde biraz az kilosu gibi bol bol protein tüketin kuruyemiş meyve sepze süt ürünleri
Kubra_baydar Aycan1 benim kilo sorunum yok valla 10 kilo almışım doktor ödem olduğunu söyledi bebek alsa benm için sorun kalmayacak 😊
Busra1606 Kubra_baydar benim de maalesef almıyor doktor annenin geniyle alakalı dedi yarın sezaryen olacağım artık plasenta beslemiyormuş benimkini,
Morvy Kubra_baydar aşağıda kırmızı et yemiyorum demişsiniz bende yiyemiyorum maalesef doktorumda bana her gittiğimde ye diyoda işte ben maalesef yiyemiyorum aslında bebeğimin kilosundada bir sıkıntı yok haftanın iki günü tavuk yiyorum bulgur pilavı ve muzu çok tüketiyorum. Bakliyatlarda kilo yaparmış bence bu şekilde beslenirseniz sıkıntı olmaz☺️
Kubra_baydar Morvy tavuk yiyorum aslında ama onu da çok fazla yiyemiyorum dün akşam eşim zorla getiriyordu yemiyorum diye et seven bi insan değilim vallahi hiç
Esra-sari Morvy semiz otu yiyin gebelikte faydalarını araştırın tamda zamanı yoğurtlu salatası iyi oluyo etin görevini görüyo vejetaryen olanlar semizle protein eksikliğini tamamlıyomuş
Morvy Kubra_baydar bende öyleyim et balık yumurta süt asla tüketemiyorum ama onun yerine işte tavuk bakliyatla dengeliyorum