MomHero2 Meltem_ bebeğin hareketlerine de bakılıyor benim bebeğim her nst den önce kıpır kıpır olurdu girdiğimiz anda dururdu çikolata vb yedirirlerdi hep
Beyzan Meltem_ sancı ile alakasi yok sancı aç veya yok çıkar. Ama bebek uyuyor oluyor ya da hareketsiz oluyor o nedenle kalp atışı düşük çıkıyor.
Serapem Meltem_ hareket istiyorlar cnm gecen hafta 3 kez girdim hareket hiç yoktu halbuki bastım şekeri kendime ama yine de tık etmedi taaki son ana kadar yoksa 4. Ye girecek belki de yatış verilecekti🤭
Masal53 Meltem_ tok girin diyo zaten nst yi çeken kişi soruyor kahvaltı yaptın mı bişeyler yedin mi diye soruyor 😁 aç karnına girmiyo kimse
Meltem_ Masal53 ben sabah erken gidiyorum diye atıştırıyorum okadar dolu dolu yemiyorum yani ne bilim sorayım dedim
Glbnpk Meltem_ sanırım açken daha az hareket ediyorlar. Bir gün az hareket ediyordu, aç mısın diye sordular bana da.
AESahin Meltem_ ben girerken önce bı bayan vardı aç girdiği için bebeğin kalp atışı sorunlu çıktı hemen karnını doyur gel dediler başka sorun olmuyor aç girince
Masal53 Meltem_ ben dün gittim kahvaltı yaptın mı dedi yaptım dedim bişeyler atıştır gel dedi öğle arasına giriyodu çünkü o zaman
MineLule Meltem_ ikinci hamileliğimin bitmesine iki ay kaldı açlık ya da tokluğun nst yi etkilediğini ilk defa duyuyorum 🙄