Sed22-09 Parsss kaç haftalıksın canım, benim 13. Haftada kanamam oldu palsentadan dolayı 10 gün yatış verdi geçti kanamam şuan 38+3 deyim çok şükür bir sıkıntı olmadı normal doğum görünüyor, eğer çıkmasaydı mecburi sezaryen olucaktım
Parsss Sed22-09 Sed22-09 20+ 3 tamamen kapatmış maalesef 13. Haftada kanamam olmuştu benımde progestanla durdu bidaha olmadı o kadar kötü şeyler okudum ki hiç böyle moralım bozulmamıştı kendı kendımı teselli etmeye çalışıyorum
Parsss eebru- totalisde tam kapanmış oluyormus aslında çıkmasını beklıyorduk en 18 haftalıkken gıtmıstım tam kapanmamıştı bugun ayrıntılı ultrasonda tamamen kapattıgı görüldü
Sed22-09 Parsss 26. Haftadan sonra çıktı canım, hiç korkma dediğim gibi eğer çıkmazsa bile sezaryan olursun benim doktorum saolsun bu konuda hep içimi rahatlattı bebeği etkilemediği sürece sıkıntı olmuyor canım ki zaten hep göz altında oluyoruz bu süreçte o yüzden asla korkma
Parsss Sed22-09 canımsın inşallah beklicem bakalım sagolsun benım doktorumda hep olumlu konusup destek verıyor ama internetten araştırınca korktum sağlıcakla alalım kucagımıza❤️
Parsss eebru- sezeryan mı dediler sizede gerçi sezeryan olmak problem degıl saglıklı olsunda sadece kanama riski tedirgin ediyor
kubra_yldz00 Bende 26 haftalığım bende yoğun bir kanamayla gittim hastaneye total dediler. Kanamam durdu fakat kahverengi lekelenme var biraz sizdede var mı ? inşallah düzelir 🙏
Parsss kubra_yldz00 kanamam 13. Haftada olmuştu hemde baya olmuştu bianda kaybettım korkusuyla koşmuştum hastaneye ama çok şükür bişey olmadı progestan kullanmıştım kubra_yldz00
Sed22-09 Parsss İnternetten bakarsak yandık valla benim kanamam olduğunu duyan herkes düşer dedi çok şükür 38 haftalık olduk, sen doktorunu dinle herşey Allahın takdiri milleti dinleyip kendini üzme hiç bebişin sana ihtiyacı var canım ❤️
Parsss Sed22-09 bende baktığıma pişman oldum inankı hayati tehlikeye kadar yazmışlar 😔 bunları unutup bebeğime odaklanmak en güzeli haklısın🥰
Parsss eebru- aynen banada bahsetti umarım hiç bir terslik olmadan alırız kucagımıza ya vajınal kanama mı olıyor acaba dogumdada onu arastırmadım sormlata aklıma gelmedı doktora
eebru- Parsss hayır anladığım kadarıyla ameliyat bölgesinde kanama olabilir kanlarla giricez ameliyata dedi doktor. Simdiye kadar kanama yaşadınız mı?