Susamtanem1 Kızlaar merhabalar nasılsınız iyisinizdir umarım 🌺 Önerdiğiniz bebek çamaşır deterjanı neler birde leke çıkarıcı ilk etapta almaya gerek var mı ?
Portakalgeliyor Susamtanem1 ben leke çıkartıcı almadım normalde dr duru granul kullanıyordum bundan sonra bebeğe de kullanıcam allahın izniyle
Ozumdagg Susamtanem1 ben henüz almadım camasırları yıkamaya baslarken alacagım o da sanırım dogmasına yakın olur. green clean bebek bitkisel leke cıkarıcı yumusatıcı ve camasır sıvı detarjanını alıcam alanlar cok memnun trendyolda satılıyor ve fiyatıda uygun baya
Susamtanem1 Portakalgeliyor bazen makineyi tıkama yada erimede problem vs diyenler gördüm sizde herhangi bir sorun yaşadınız mı bu konuda
Susamtanem1 Ozumdagg zehranurr mühendisinoğlu sayfasındada temiz içerikli olarak önerdiğini görmüştüm kokuları nasıldır ağırmıdır bilemedim 🤦🏻♀️
Portakalgeliyor Susamtanem1 yok yaşamadım bebek kıyafetide yıkadım kaç posta sorun yok istersen su ile karıştırabilirsin 🙏🏻
Ozumdagg Susamtanem1 normal deterjan gibi cesitleri var lavantalı vs ama bebek ürünü olduğu için ağır oldugunu düşünmüyorum
zehranurr Susamtanem1 çoook güzel kokuyor ilk makinadan çıkarınca bu koku fazla değil mi diye düşündüm kendi kendime ama kuruyunca öyle değil
Nymphadoraa Susamtanem1 bebeğim 28 günlük şimdilik bir sıkıntı yaşamadım ama kıyafeti hiç kaka lekesi falan olmadı. O yüzden o lekeyi çıkarıyor mu deneyip göremedim henüz
zehranurr Susamtanem1 https://resimyukle.io/r/fttBbJIsLT hem deterjanı aldım hem yumuşatıcıyı. Şimdi sizin için bugün yıkadığım kuruyan çamaşırları kokladım ağır bir deterjan kokusu yok temiz kokuyor🌸🌸🌸🌸