huzeyma89 Bende İstanbul’un çıkışındayım 😅Silivri’de oturuyorum. İlk defa böyle bir ortamda yer alıyorum açıkçası ve ilk defa bir başlık açtım çokta memnun oldum hepiniz birbirinizden tatlımı tatlısınız Rabbim evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤️🤲🏻İsteyen herkese de hayırlı zaman da hayırlısı ile evlat nasip etsin 🤲🏻Karnımızda bir mucize taşıyoruz 😍sizlerle tanışmaktan da ayrı bir keyif aldım ❤️
Mrveyl Benimde 2.gebeliğim bir kızım vardı, şimdi birde oğlum olcak hayırlısıyla,doğumun 10 aralık gözüküyor
Selen37 sultanaf 15+4 tteyim hiç kg almadım aksine bu süreçte 3 kg verdim. Mide bulantım bitti sayılacak kadar azaldı 🙏
huzeyma89 Bu arada arkadaşlar sizlere sorum var ben 13. Haftalık oldum ama kasık ve bel ağrım var sizlerde de oldumu? Yada oluyor mu ?
arelveannesi huzeyma89 Benim ilk gebeliğim, doğum Aralık 24 gözüküyor. Cinsiyetimiz de belli oldu oğlumuz geliyor inşallah 😇🥰
huzeyma89 arelveannesi tarihlerimiz aynı sayılır benimde nasip olur ise 20 aralık sezeryan sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
ikiprensannesi2 Benimde Aralık sonu büyük ihtimalle 14+5 ama çok zayıfladım mide bulantısı tansiyon düşmesi ilk hamileliğim de böyle olmadım bu çok kötü etkiledi beni
huzeyma89 ikiprensannesi2 bende diğer 2 evladımda böyle olmadım çok ağır geçiriyorum mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻