Mekulya Selam anne adayları ve anneler 7 haftalık hamileyim ve bir kaç gündür bulanmalarım başladı boğazıma kadar geliyor ama kusamıyorum halsizlikten mecbur(☝🏻) kusduruyorum kendimi zararlımı acaba bu? Kusmassam rahatlayamıyorum ne yapacağımı şaşırdım😔 yardım eder misiniz?
Cynthiasel Mekulya ilk 3 ay mide bulantıları ve kusma normal, kilo bile verebilirsin. b6 içeren vitamin destekleri alman iyi gelecektir, bir de hiç aç kalma sürekli leblebi kıraker mideni bastıracak şeyler yemeye çalış. Geçicek merak etme:)
HicranKzn Mekulya Merveharun Kızlar yaptığınız çok yanlış. Bence yapmayın hadi alışkanlık haline gelirde bulimiya hastalığına dönerse napıcaksınız. Ayrıca kusarken kas katı ve nefessiz oluyoruz bazen bebekleri düşünün.😣
Ceyduygu Mekulya Canim benimde öyleydi kusmamak icin elimden geleni yaptim çünkü kendini alistirirsan devamli kusma ihtiyaci duyarsin ben öğürüyodum sırtım agriyodu artik ama cok şükür sonra gecti kusmaman daha iyi olur bence
Melikezturk Mekulya bebek için zararlı mı bilmiyorum ama islami açıdan mekruh diye biliyorum daha öyle yapma
Mekulya Cynthiasel inşallah geçer çünki hamileliğimin başından beri 5-6 kilo verdim yağlı yemek yiyemiyorum canımda bişey istemiyor aşeremiyorum bile bu sıcakta😩
aren6161 zararlidir tabiki mide kapakcigi zarar gorebilir kendini kusturan zayif kalmak icin biri vardi mide arrik ne yese cikariyordu allah korusun kesinlikle yapmayin doktora gidin gebeliginzde cok yeni birde allah korusun doktora gidin biseler yazar bulanti icin
aren6161 Mekulya insallah gecer baska doktora gt dayanamadigini sole biseler yazar belki kendinde sabirliolmaya calis insallah tez zmnda gecer ama aala kusdurma kendini kendin kusarsan okey ama mudahele etme
Merveharun Bende kendimi kusturmaya çalışıyorum canım bazende 1 saatte 4-5 defa kusuyorum 7 haftalığım bende 😔