hellobabex Merhaba ablam hamile ilk kez teyze olacağım,cinsiyeti erkek doğuma az kaldı hediye olarak ne almalıyım ?
Durunbigeldim hellobabex kardeşinize sorun önce eksik birşeyi varsa onu alabilirsiniz yoksada artık maddi durumunuza göre hareket edersiniz
mom073 Deniz59 yaaa ama nedenki:(Benim ablamin 5 senedir cocugu olmuyor hamile olduğumu cok zor soyledim ama çok güzel tepki verdi ve şuan benden çok düşünüyor, hediyeler aliyor ve şunu alalim mi diye bana fotoğraf atıyor..Allah iyi kardeş versin herkese
Dilekcnkn hellobabex İnternetten veya mağazadan tulum , zıbın emzik vs gibi şeylerle tamamlarsınız bence çok hoş olur ☺️
Deniz59 Masal53 ya resmen bana diyoki gelme evimize diyo istemiyorum seni senim diyo bu eve katkın yok ben çalışıyorum benim var 🤣🤣 ya ben evliyim niye katkım olsun ay sinirim bozuldu onun yüzünden anneme gitmiyorum valla
hellobabex Durunbigeldim ben manevi olarak bir hediye olsun diye düşünüyorum ilerde bak teyzen sana almıştı diyebileceği
Ilkalp1 hellobabex bebeğin ismi belliyse eğer kapı süsü nasıl olur. Benim kiz kardeşim yaptırmış ben çok mutlu olmuştum açıkçası 😊
hellobabex Deniz59 ayy biraz densiz konuşmuş kıskançlık olabilir belki yaşı sizden küçükse bebeği kıskanabilir ama geçecektir 😅
Deniz59 hellobabex 1 yaş var aramızda bebekle alakası yok zaten ne bi sevinme falan merak hiçbişey yok Hatta diyoki senin yaşın kaç daha çocuk doğurcan kardeşin var düşümanın var
Emregizem hellobabex doğunca sünnet ne zaman olucak eğer belliyse sünnet kıyafeti alabilirsiniz bak teyzen sen yokken doğmadan almıştı der annesi de❤️🙈 kardeşim bildiğim bi arkadaşıma öyle yaptık eşimle birlikte oda giydi güzel bi anı kaldı bizimde
mrveknblt hellobabex bir an bunu acaba benim kardeşim mi açtı diye düşündüm 😅 bence anısı olarak saklanacak bir şey alın😏
Ilkalp1 hellobabex 😊 anladım canım hediyeliklerde olabilir aslında yapmak istersen el emeği olmuş olur hem