Mucize_ Merhabalar arkadaşlar takı yastığı aldığınız uygun fiyatlı bi yer var mı? birde kendi yapan varsa maliyeti ne kadara geldi acaba ?
Dilekcnkn Mucize_ Soner süs bebek var bende oradan hem kapı süsü hemde yastık alacağım fiyatı değişmekle beraber 130-160 tl arası gibi birşeydi sade yastık olarak bilmiyorum sorun isterseniz ☺️
Mucize_ mrveknblt 😀 eve birini kabul etmek için değilde isimli hatıra olsun diye yaptırmak istiyorum bende. Yoksa ben gurbetteyim ailemden başka kimse gelemez bana da😀
mrveknblt Mucize_ ay gelmesinler zaten minicik bebekler millet bide kucaklamak falan istiyorlar, sütün geliyor mu soruları falan tabi pandemi var birde bahane oldu açıkcası benim için 😅 şimdiden gözlerim karardı düşününce bile😅
Boys_mama İlk bebeye hazır almıştım. Fazla takı alan olmadı zaten. İkinciye hiç olmayacak galiba 😂 bazı şeylere heves ediyoruz ama gereksiz yani.
Mucize_ Boys_mama bizde gurbeteyiz ama ailemin memleketine gidince tabi şartlar ne olur bilmiyorum tabi bizim oralarda mevlüt yapılırdı 😂 bizde yaparsak baya takımız olur ama ben şimdi hatıra amaçlı istiyorum çünkü ailemden uzağız zaten