Minicikkiz Bsrglpp Ya inanirmisin bende post acicaktim. 4 aylıgız bu aralar kasik ortası agiriyo arada. Bir kaç gün sonra randevum var. Bi an korkuyorum bebeğime bişe olmasın diye 🤲🏻 İnşallah normaldir canım ikimiz içinde
Handeoz Bsrglpp Bu hafta rahiminiz genislemeye basliyor ondan kaynakli bu agrilar bende cok yasadim o haftalarda 🌸
Merve5 Bsrglpp yeni girdik 4. Ayımıza ama inanır mısın sanarsın regl olmuşsunda kasık ağrısı çekiyomuşsun gibi hissediyorum. Bitik durumdayım yürümemi de etkiliyor diyebilirim. Yatakta sağa sola dönerken bile ağrı var sancı gibi değişik
Bsrglpp Minicikkiz ben gittim ama idrar yolu enfeksiyonu dedi ama çok yüksekte değil ağrı olduğunda parol kullan dedi 😩
Mrs-Turkk Bende 16+4 üm son 3,4 gündür aynı sorun var. Dün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonum cıktı biraz. İlac kullandım tek seferlik bugün daha iyiyim cok yok ağrım. Bende korkarak gittim fakat bebeğim gayet sağlıklı ☺️
ctndg Ayy Allah razı olsun bu postu açtın son günlerde kasik bel vajina ağrısı ölüyorum resmen inşallah normaldir.gerci benim kesem asagidaymis doktor dün söyledi onla alakası varmı bilmem ama..
Mrs-Turkk Bsrglpp RDW-Cv 13,2 , RDW-SD 45,9 canım bu sınırı geçik. Benim şikayetlerim sık idrara cıkma , mesanem dolu gibi hissedip cok az yapmaydı. Sizde neler var?
Halimeege Bsrglpp evet benimde çok kaşık ağrım var normalmi bende bilmiyorum doktora gidince sorucam bakalım
Merve5 Bsrglpp bugün gidicem inşallah şikayetleri söylücem tabiki ama sanırım normal diyecek. Umarım cinsiyetini öğrenebiliriz tek merak ettiğim sağlıklı olması ve cinsiyeti 😍🐣
Busbus2020 Bsrglpp ben hep yaşadım ama takip et canım kasıkta yanman idrarda yanman ağrın varsa mutlaka bi idrar tahlili ver
Elcnbykckr Bsrglpp rahim büyüyor ve yukarı çıkmaya başladığı icin normal diyorlar hatta bel ağrısı da eşlik edebilirmiş