deletedmom42 Kızlar bu Eğitim arastirma hastanelerinde özel oda seçimi olabiliyomuş ben kanuni eğitim araştirmaya gidiyorum ama orda özel oda yokmuş bu özel odası olan eğitim arastirma hastaneleri hangileri bi bilginiz varmi ve en önemliside perinatalog her eğitim arastirma hastanesinde varmı ?? 🤔🤔
Sirvanaydiner deletedmom42 canım kimse o hastaneyi önermiyor etrafımdan çok fazla kötü yorumlar aldım ama yinede sen bilirsin
istanbulluanne Maalesef her arastirmada yok. Bende tekirdagda oturuyorum detayli usg için perinatolog arıyorum bizim burdaki araştırmada yok ☹
deletedmom42 Sirvanaydiner canim bende bikac biseye şahit oldum o yuzdn pek oraya güvenmediğim icin baska egitim arastirma hastanesi ariyorum kendime bakalim hayirlisiyla insallah bulurumda bi rahat eder kafam 😔
Sirvanaydiner deletedmom42 Yakınsan eğer bakırköy sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi iyi diye duydum:)))
istanbulluanne deletedmom42 Corluya haftada 1 gün geliyormuş özel bir hastaneye bide Edirne tip fakultesinde varmis. Corludaki doktoru begenmedim, edirnedeki fakülte cok pis kötü diyorlar. Ya da biz cok detayci ve seciciyiz 😊
DayiogluSevgiGkhan Ben gıdıyorum temiz heryerde memnun olup olmayan oluyor maalesef doktorun ıyımıona bakıcaksın