Sedamurat VesileOztrk benim 7. Ay bitmek üzere 8 e giricez 29. Haftamdayım hâlâ biraz daha beklesemmi diyorum erken mi acaba diye düşünüyorum 🥰
VesileOztrk Sedamurat Bence erken degil ya artik alinabilir yavas yavas en azindan kafan rahat olsun 😇 Simdi bide yaz geldi ordan oraya kosturma sicaklarda 🙈
Sedamurat VesileOztrk ayy vallahi en zoru o yaa o kadar sıcakkiiiiii buz un içinde yatasım geliyor yanıyorummm 😂öyle yapayım artık alma zamanı geldi kuzum dediğin gibi
Sabisskalay Ben huggy markasının 6 in 1 travel sistemini aldım :) henüz daha kullanmaya başlamadım ama kalite acısından cok iyi geldi belli zamana kadar kullanabileceğim oto koltuğumda setin içinde mevcut 😊inceleyebilirsiniz
VesileOztrk Rumeysare Bende onu istiyorum açikcasi, ama bilemiyorum cogu kisi kraft almis, kanz almis. Kiwinin fiyatida maddi yönden bi tik daha iyi geldi birde diger markalarla ayni system 🤷🏻♀️
semdem1 VesileOztrk joie chrome öneririm. İster pusetle kullan ister baston ile kullanımı çok rahat hafif tek seferde kapanıyor ve kabin boy uçağa alınabiliyor uzunca seneler kullanılır 👍🏻
Ygmur_18 @VesileOztrk biz kraft lima aldık. Gayet hafif ve kullanışlı geldi bize, daha kullanmaya başlamadık ama görünüş güzel geldi :)
Rumeysare VesileOztrk Bende çok araştırdım en son kiwiyi aldı eşim bir arkadaşı tavsiye etmiş çok memnun kaldıklarını söyledi:)
Maveraa45 VesileOztrk kiwinin travel sisteminden aldım canım evet çok sık çok hoş ama çok ağır tek basıma çıkarken çok zorlanıyordum o şimdi bi kenarda duruyor birde baston bebek arabası aldım