Semra63 Mrhb hamişler 35 + 3 haftlk hamileyim dünden beri sol kalçamın üstünde bi ağrı var bildgniz topallıyorum bu normal mi sizdede oldu mu böyle bişy . Dün ayakta kaldm biraz ondan mı acaba
Dilekcnkn Semra63 Benim ilk oğlumda inan ki son aylarda hele oturamıyordum koltukta diken vardı sanki batıyordu sürekli yürüyordum bende normaldir son aylarda artık ağırlaştınız belinize ağrı girebilir kuyruk sokumunda ağrı olabilir tabi şiddetli ise doktorunuza danışın
Nurayademir Semra63 olablr de olmayablr de haftamız aynı ben de çok şükr öyle bir sey olmadı doktrunuza danısın derim
mervecsr Semra63 Ben 30 haftalık hamileyim,hamile olduğumu öğrendiğimden beri aynı ağrıyı çekiyorum ve gün geçtikçe daha da şiddetleniyor 🥴 Özellikle gün içinde çok eğilmişsem ya da yürümüşsem akşam adım atamıyorum Allah yardım etsin 🙏🏻
Semra63 Dilekcnkn dünden beri hiç mi geçmez bel ağrım var ztn ama bu ilk kez oldu bu kdr uzun olmazdi sizdede uzun süreli mi oluyrdu
Dilekcnkn Semra63 Yani son aylarda zaten yatamadağım için aşırı bel ağrım vardı birde erkek bebekler genelde belden vuruyor ağrıyı yani iki oğlumda da öyleydi ama sizin hiç geçmiyorsa doktorunuza sorun yada gidin ne olur ne olmaz bilemeyiz tabi